17 / 05 / 2024

Cebıt Global Konferansı 2014

Cebıt Global Konferansı 2014

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CEBIT Global Konferans Programı kapsamında yer alan "Şehir İletişimi, Ulaşım ve Teknoloji Zirvesi" oturumunun açılışına katıldı. Bakan Güllüce'nin konuşmasından satışbaşları...

Amec Global İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amec Global İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Akgün tarafından kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

MIUI 14 global tanıtımı! MIUI 14 alacak bütün Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar!..

Bugün Xiaomi tarafından düzenlenen bir etkinlikte MIUI 14'ün global versiyonunun çıkışı da başladı. İşte MIUI 14 alacak tüm modeller...

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu.

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Cebıt Global Konferansı 2014 Haberi

Cebıt Global Konferansı 2014


Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğuna işaret eden Bakan Güllüce, yıllar içerisindeki değişimlerden örnek vererek, Türkiye'nin dinamizminin bazı ülkeleri rahatsız ettiğini anlattı.

Kentlerin yönetilmesinin gittikçe zorlaştığını aktaran Bakan Güllüce, "Kentlerin bu kadar büyümesini arzulamıyoruz. Bu yüzden de Türkiye geneli yaptığımız teşvik uygulamalarında aşağıya doğru akışı, Ağrı'ya yukarısı ve İzmir'e aşağısı derseniz, teşviklerle durdurduğumuzda kentlerin de istenmeyen büyüklüklere ulaşmayacağı kanaatini taşıyoruz. Bu bizim oldukça önem verdiğimiz bir konu" diye konuştu.

Bakan İdris Güllüce, bütün dinlerde aklın kullanılmasının tavsiye edildiğini, İslam'da ise aklın kullanılmasının emredildiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Sadece teknolojiyi, bilgisayarı kullanan, enstrümanlaşmış, ruhunu, kimyasını, sevgiyi, barışı, arkadaşlığı, dostluğu, komşuluğu, aşkı kaybetmiş insanların olduğu bir dünyanın akıllı bir dünya, bir şehir olduğunu düşünmüyorum. Bu söylediklerim eleştirilebilir. 'Teknolojiye mi muhalefet ediyorsunuz?' Teknolojiyle beraber insanın...