06 / 05 / 2024

ÇEDBİK proje

ÇEDBİK proje

AB Horizon 2020 Programı kapsamında yürütülen Build Upon projesi, binalarda enerji verimliliğine yönelik ulusal ölçekteki iyileştirme stratejilerine odaklanıyor.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Kılıç Kabakcı tarafından kuruldu.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

ÇEDBİK proje Haberi

ÇEDBİK proje

Avrupa Birliği Horizon 2020 Programı kapsamında yürütülen Build Upon projesi, binalarda enerji verimliliğine yönelik oluşturulabilecek ulusal ölçekteki iyileştirme stratejilerine odaklanıyor. Build Upon projesi misyonunu “mevcut binaları, paylaştığımız mekânları iyileştirecek iddialı ulusal stratejiler oluşturmak için birlikte çalışmak” olarak tanımlıyor. Enerji miktarının azaltılması, binaların çevresel performansının iyileştirilmesi ve yönetim maliyetlerinin azaltılması öncelikli hedefler arasında sıralanıyor. 


15 ülkenin yeşil bina konseyleriyle birlikte yürütülen projenin ilk çalıştayı Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından düzenlendi. Çalıştaya kamu, özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Çalıştayda, AB Enerji Verimliliği Direktifi 4. makalesinden yola çıkarak, binalarda enerji verimliliğini artırmak üzere oluşturulabilecek ulusal ölçekteki çözümler, iyileştirme stratejileri ve iyileştirmenin önündeki yasal, ekonomik ve algısal engellerin nasıl aşılabileceğine dair öneriler masaya yatırıldı. ÇEDBİK Build Upon Proje Yöneticisi...