06 / 05 / 2024

Ceıba İstanbul İnşaat

Ceıba İstanbul İnşaat

Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Eser, Gökhan Erden, Ali Yüksel, Namiye Kamer Becerikli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros,Ihlamur Bulvarı'nda kuruldu.

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın!

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! 2023 yılında üreticilere mısır ve ayçiçeği tohumu, yazlık ve kışlık fide, malç naylonu ve gübre ile mazot destek talepleri toplanmaya başladı. Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın! İşte detaylar…

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Ceıba İstanbul İnşaat Haberi

Ceıba İstanbul İnşaat

Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Eser, Gökhan Erden, Ali Yüksel, Namiye Kamer Becerikli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros,Ihlamur Bulvarı'nda kuruldu. 


Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü İnşaat, mimarlık mühendislik taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların her türlü inşaat, hafriyat ve taahhüt işlerini yapmak, binalar, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, göletler, lojmanlar, her türlü toplu konutlar, kooperatif meskenleri, ticarethaneler, istasyonlar, otogarlar, deniz limanları, hava meydanları ve demiryolları ve garları, ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon inşaatları yapmak, yaptırmak, ve bunların, restorasyon ve dekorasyon işlerini...