06 / 05 / 2024

Çek Cumhuriyeti Senato milletvekilleri Zdenek Bohac

Çek Cumhuriyeti Senato milletvekilleri Zdenek Bohac

Prag ile birlikte yapılacak çalışmalarla Zeytinburnu'nda Prag mimarisi ile kentsel dönüşüm kapsamında yeni alanlar oluşturulacak

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Yeni Superb’in fiyatı düştü mü? Skoda Superb kaç lira oldu? İşte Skoda Superb’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

1985 yılında Çek Cumhuriyeti’nde kurulan otomobil üreticisi Skoda, premium modeli Superb için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Superb’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni Kamiq’i görünce şaşıracaksınız! Skoda Kamiq kaç lira oldu? İşte Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

1985 yılında Çek Cumhuriyeti’nde kurulan otomotiv devi Skoda, SUV modeli Kamiq için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni Octavia’yı görünce şaşıracaksınız! Skoda Octavia kaç lira oldu? İşte Skoda Octavia’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

1985 yılında Çek Cumhuriyeti’nde kurulan otomobil üreticisi Skoda, premium modeli Octavia için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Octavia’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Prag'ta 3 saatte ev inşa edildi!

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta 3 saatte ev inşa edildi. Mimar Joshua Woodsman tarafından tasarlanan küçük ev görenleri kendine hayran bırakıyor.

Loza Evleri'nde fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor!

Güçlü İnşaat; Türkiye, Kazakistan, Çek Cumhuriyeti, Irak, ABD, Libya, Gana gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde 100’ün üzerinde proje hayata geçirdi.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

CEZ Group'tan Türkiye'de yatırıma devam kararı!

Türkiye'de faaliyet gösteren Çek Cumhuriyeti merkezli enerji şirketi CEZ Group, Türkiye ekonomisine inanmaya devam ettiği ve yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceği söyledi.

Çek Cumhuriyeti sığınakları gerçek hayata geçirdi!

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Alanya 3 ülkede birden tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Sırbistan, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen eş zamanlı fuarlarda ilçenin tanıtımını yaptı. Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde tanıtım yaptı.

En çok tercih edilen turlar; Roma, Prag ve Barselona!

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu.

Turizmcinin yeni gözdesi termal yatırımlar oldu!

Termal turizm, Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin turizmine çok olumlu katkı sağlayan bir turizm çeşidi. Son dönemde yerli ve yabancı turizm talebindeki artış ile birlikte termal sahasındaki yatırımcı sayısı da hızlı bir artış eğilimine girdi

Çek Cumhuriyeti Senato milletvekilleri Zdenek Bohac Haberi

Çek Cumhuriyeti Senato milletvekilleri Zdenek Bohac

Çek Cumhuriyeti'nin Prag 8. Bölge Belediyesi ile Zeytinburnu Belediyesi, kentsel yenileme ve dönüşüm alanlarında işbirliğine gidiyor. Çalışmalar kapsamında Zeytinburnu'nda Prag mimarisi ile yeni bir alan oluşturulacak. 


Çek Cumhuriyeti Senato milletvekilleri Zdenek Bohac, Pet Bratsky ve 8. Bölge Belediye Başkan Yardımcısı Martin Robicek'ten oluşan bir heyet Zeytinburnu'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'la...