29 / 04 / 2024

Çekmeköy Bölgesi 1/1000lik Planlar

Çekmeköy Bölgesi 1/1000lik Planlar

Çekmeköy Bölgesi 1/1000'lik Planlar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nden onaylanarak geçti. Karar bölgede sevinçle karşılandı.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Euro Bölgesi'nde enflasyon Temmuz'da yıllık bazda yükseldi!

Temmuz'da bir önceki aya oranla yüzde 0,1 gerileyen Euro Bölgesi'ndeki enflasyon rakamları yıllık olarak ise yüzde 5,3 seviyesinde belirlendi.

Avro Bölgesi'nde üretici fiyatları Nisan'da yüzde 2,3 yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayı ÜFE verilerini tek tek yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), nisanda yıllık bazda yüzde 1 yükseldi.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Mayıs ayında aylık bazda değişmezken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sert düşüş! Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi 4,1 geriledi!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 4,1 düşüş yaşadı.

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 azaldı!

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 geriledi. en fazla düşüş yüzde 2,7 ile Letonya'da oldu. İşte detaylar...

Başakşehir Şahintepe Bölgesi 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Bölgesi, 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planına İlişkin Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 5495 Parsel Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Bölgesi 1/1000lik Planlar Haberi

Çekmeköy Bölgesi 1/1000lik Planlar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz beklenen 1/1000'lik planların İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçtiği müjdesini verdi. Heyecanla beklenen 1/1000 ölçekli Çekmeköy uygulama imar planları, İBB Meclisi'nde onaylandı. Planların onaylandığı müjdesi ilçe halkında sevinçle karşılandı. 


Vatandaşın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Poyraz, "Planların iptalinin ardından, müteahhitlerle anlaşan, evlerinden çıkıp belirsizlik içinde kalan vatandaşlarımız mağdur oldular. Bu dönem bizden en çok beklenen ve istenen şeyin bu planların bir an önce çıkarılması olduğunu biliyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştık. Bizim meclisimizden Şubat ayında geçirmiştik; şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de onaylandı. Gece gündüz çalışarak emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun." şeklinde...