02 / 05 / 2024

çekmeköy efedra ulaşım

çekmeköy efedra ulaşım

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği Çekmeköy Efedra projesinde 60 aya kadar peşinata göre faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki bu kampanya Mayıs sonuna kadar sürecek.

Çekmeköy Efedra'da 0 faizle! Son gün 30 Mayıs!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Çekmeköy Efedra projesinde daireler için faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor.

Ary Yapı Efedra güncel fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan Efedra Konutları 92 adet konuttan oluşuyor. Proje 4 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Ary Yapı Efedra güncel fiyatları...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2.Etabı Haziran sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy'e yapılan yatırımları anlattı. Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran sonunda hizmete gireceğini açıkladı. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2. Etabı Haziran'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Çekmeköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Kasım Ayı Meclisi belediye meclis salonunda yapılan 2. oturumla tamamlandı. Meclis toplantısında bir önceki toplantı tutanağı okutularak, yazılı ve sözlü önergeler alındı.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nün takım lideri Aynur Dinçel oldu!

Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar elde ettiği önemli başarılar ile sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelen Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nde Takım Lideri olarak göreve başladı.

çekmeköy efedra ulaşım Haberi

çekmeköy efedra ulaşım


Efedra projesi, Anadolu Yakası'nda Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Proje toplam 3 bloktan meydana geliyor. 


Blokların 8 ve 9 katlı tasarlandığı Çekmeköy Efedra projesinde 92 konut yer alıyor. Proje; ARY Yapı tarafından yükseliyor. 


Toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Çekmeköy Efedra projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında yapılacak. 


Çekmeköy Efedra satılık daire seçenekleri 

1+1 evlerin alanları 76 metrekare, 

2+1 evlerin alanları 81-91-97-105 metrekare,

3+1 evlerin alanları 124 metrekare tasarlandı. 


Çekmeköy Efedra ödeme koşulları!

Yüzde 30 peşinatla 36 ay, 

Yüzde 40 peşinatla 48 ay, 

Yüzde 50 peşinatla 60 ay 0 faiz, 

120 ay yüzde 0,41'lik faiz oranı sağlanıyor. 


Çekmeköy Efedra projesinde yer alan dairelerin fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 525 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Çekmeköy Efedra projesinin sosyal alanları içinde fitness center, sauna, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu,...