05 / 05 / 2024

çekmeköy kent life

çekmeköy kent life

Kent Life Evleri Sancaktepe'de fiyatlar 170 bin liradan başlıyor, proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy daire fiyatları!

Be Life Çekmeköy daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Be Life Çekmeköy fiyat!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy'de daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor..

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Çekmeköy İspinoz Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Çekmeköy Belediyesi yeni sosyal tesisini hayata geçirdi. İspinoz Sosyal Tesisleri, Çekmeköy Merkez Mahallesi’ndeki Kent Park içinde hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Kent Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi Kent Park yenilenen yüzüyle bahar ve yaz aylarında Çekmeköylüleri ağırlayacak. Park’ta Mart ayı başında başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dream Life Çekmeköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor...

çekmeköy kent life Haberi

çekmeköy kent life

AC Yapı tarafından Sancaktepe'de 56 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Kent Life Evleri 23 blok halinde yükseliyor. 706 konutun yer aldığı projede konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 4+1 ve 5+1 dubleks olarak tasarlandı.


Kent Life Evleri nerede? Havadan görüntüleri için tıklayın


AC Yapı Kent Life Evleri'nde;

1+1 daireler 170 bin liradan,

2+1 daireler 226 bin liradan,

3+1 dubleks daireler 331bin liradan,

4+1 daireler  504 bin liradan,

5+1 dubleks daireler ise 580 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projedeki konutlar banka kredisine uygun.  


Sancaktepe Kentlife Evleri'nde; kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, çocuk yuvası, buz pateni sahası, 4 adet açık yüzme havuzu, otopark, spor ve oyun alanları yer alıyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor 


0216 526 44 10

http://www.acyapi.com

Ceren...