09 / 05 / 2024

Çekmeköy Metropark ödemeler

Çekmeköy Metropark ödemeler

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

Ary Yapı Efedra Çekmeköy'de 0 faizle! 290 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 290 bin TL 'den başladığı Ary Yapı Efedra Çekmeköy projesinde 3 farklı faizsiz ödeme seçeneği sunulurken ayrıca banka kredisiyle de ödemeler yapılıyor.

Efedra Çekmeköy Evleri'nde faizsiz seçeneklerle! 30 Mayıs son gün!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Efedra Çekmeköy Evleri'nde faizsiz seçeneklerle ödemeler devam ediyor.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Çekmeköy Metropark fiyat listesi!

Çekmeköy Metropark fiyat listesine göre daireler 279 bin TL'den başlıyor. Toplam 5 bin 850 metrekare alan üzerinde yayılan proje Taşdelen Metro İstasyonu'na 50 metre mesafede yer alıyor.

Metropark Çekmeköy'de lansmana özel kampanya!

Metropark Çekmeköy'de lansmana özel kampanya olarak 20 ay 0 faiz veya anlaşmalı bankalarda 60 ay 0,69 faiz oranı sağlanıyor. Proje metroya 50 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

Çizmeci İnşaat Metropark Çekmeköy!

Taşdelen metro istasyonuna 50 metre mesafede bulunan Çizmeci İnşaat Metropark Çekmeköy projesi 5 bin 850 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 20 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Çekmeköy Çizmeci Metropark fiyat!

Çekmeköy Çizmeci Metropark fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Efedra Çekmeköy'de 260 bin TL'ye! Kişiye özel ödeme planıyla!

Efedra Çekmeköy'de yer alan dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daireler için birden fazla ödeme seçeneği bulunduğu gibi kişiye özel de ödemeler ayarlanabiliyor.

Çekmeköy Antorman satılık! Hemen teslim!

Çekmeköy Antorman satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2012 yılında teslimlerin başladığı Antorman Evleri Çekmeköy'de banka kredili veya firma bünyesinde vadeli ödemeler yapılıyor...

Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim! Teslimler hemen!

Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim ve adres bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri'nde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Tilia Çekmeköy!

Tilia Çekmeköy Evleri projesinde dairelerin fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dairelerin 14 ay sonra teslim edileceği Sur Yapı Tilia Çekmeköy'de ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...

Dekon Silva Çekmeköy satılık!

Dekon Silva Çekmeköy satılık konut fiyatları 147 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dekon Silva Çekmeköy projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla banka kredili olarak ya da 30 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Çekmeköy Metropark ödemeler Haberi

Çekmeköy Metropark ödemeler

Çekmeköy Metropark projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 5 bin 850 metrekare alan üzerinde yükselen proje Çekmeköy Taşdelen'de inşa ediliyor.


Çekmeköy Metropark projesinde toplam 156 adet daire bulunuyor. 4 blok şeklinde yükselen projede daireler 72 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Çekmeköy Metropark projesinde sauna, fitness, açık yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanı, masaj odası da bulunuyor. Proje  Taşdelen Metro İstasyonu'na 50 metre mesafede yer alıyor.


Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında projede 0,80 faizle 120 ay taksit ve yüzde 30 peşinatta yüzde 20'si 24 ay taksit, yüzde 50'si ise de teslim sırasında ödenebiliyor.


Çekmeköy Metropark iletişim

Tel: 0 216 312 16 16

Web: http://cizmecimetropark.com/

Tülay...