02 / 05 / 2024

Tilia Çekmeköy!

Tilia Çekmeköy!

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Tilia Çekmeköy Evleri projesinde dairelerin fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dairelerin 14 ay sonra teslim edileceği Sur Yapı Tilia Çekmeköy'de ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...




Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tilia Evleri projesi 278 adet daireden meydana geliyor.  Sur Yapı  Tilia Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy Taşdelen bölgesinde inşa ediliyor. Tilia Çekmeköy projesi 4 blok halinde yükseliyor.


Tilia Çekmeköy projesinde konutların teslimleri 14 ay sonra yapılıyor. Tilia Çekmeköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Tilia Çekmeköy daire fiyatları 193 bin liradan başlıyor.


Tilia Çekmeköy tanıtım ofisi ile 0216 508 28 00 numaralı telefondan irtibata geçerek, Tilia Çekmeköy projesi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Tilia Çekmeköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Tilia Çekmeköy projesinde daireler 55 metrekare ile 255 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Tilia Çekmeköy projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, barbekü alanı gibi sosyal olanaklar mevcut.



Tilia Çekmeköy nerede?

Tilia Çekmeköy adres : Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL



Tilia Çekmeköy iletişim bilgileri

Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapitilia.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön