27 / 04 / 2024

Tilia Çekmeköy ne zaman teslim?

Tilia Çekmeköy ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Tilia Çekmeköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı 14 ay sonrası olarak planlanıyor. Tilia Çekmeköy Evleri projesi kapsamında yer alan daire fiyatları 177 bin 210 TL'den başlıyor



Tilia Evleri projesi,  Sur Yapı  tarafından Çekmeköy Taşdelen'de inşa ediliyor. Tilia Çekmeköy ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim...


Tilia Çekmeköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 55 metrekareden başlıyor ve 225 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tilia Çekmeköy ne zaman teslim?


Tilia Çekmeköy satış fiyatları 177 bin 210 TL'den başlıyor. Tilia Çekmeköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak 120 ay vadelendirme yapılıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. 


Yarın satışlarına başlanacak Tilia Çekmeköy Evleri kapsamında 4 blok ve 278 daire bulunuyor. Projede konutların dışında bir de ticari alanlar bulunuyor. 


Tilia Çekmeköy ne zaman teslim?

Tilia Çekmeköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı 14 ay sonrası olarak planlanıyor. Tilia Çekmeköy Evleri kapsamında mini basketbol sahası, sosyal tesisler, yüzme havuzu, barbekü alanı, oyun alanları, süs havuzları, fitness merkezi, dinlenme alanları ve sauna yer alıyor. 


Tilia Çekmeköy adres: Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL


Tilia Çekmeköy iletişim

Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapitilia.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön