05 / 05 / 2024

çekmeköyde arazi

çekmeköyde arazi

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Çekmeköy'de 7 bin metrekarelik arazi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Çekmeköy Ömerli'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköyde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşuk    Çelik tarafından kuruldu.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Erzurum'da arazi kavgası! 5 kişi hayatını kaybetti!

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri arazi için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin Çekmeköy’de bulunan 187 dönüm askeri arazinin yapılaşmaya açan imar planlarını iptal etmesine karşın söz konusu araziye ilişkin yeni imar planları hazırladı...

Hindistan'da arazi kavgası: 9 ölü, 4 yaralı!

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir köyde çıkan arazi kavgasında 9 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını belirtti...

Çorum Güney köylüler arazi toplulaştırması istemiyor!

Çorum’da uygulanacak olan “arazi toplulaştırma” projesinde yer alan merkeze bağlı Güney Köyü sakinleri, projenin köyde vahim sonuçlar çıkarabileceğini ifade ettiler.

Niğde Çavdarlı ve Obruk Köyü'ndeki arazi toplulaştırmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki toplulaştırma çalışmalarına ilişkin ve Bor ilçesine bağlı bir köyde arazi toplulaştırması yapılmasına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı.

Turcan Arazi Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turcan Arazi Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Turcan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Özge Ülkü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Çekmeköy'de sahte belgeyle arazi satan 2 kişi tutuklandı!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Çekmeköy Dreamlife Konutları'nda inşaat başladı!

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nda inşaat başladı.

çekmeköyde arazi Haberi

çekmeköyde arazi

Alınan bilgiye göre, iş adamı Mahmut S. resmi bir işlem için gittiği devlet dairesinde, Çekmeköy'de satın aldığı 3 milyon 500 bin liralık arsanın kendi üzerine olmadığını görünce polise başvurdu.


Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Mahmut S'ye arsayı sattığı belirlenen emlakçı Hayrettin Ü. (39) ile emlakçıya yardım ettiği düşünülen arkadaşları İsmail Y. (66) ve Bülent T'yi (42) gözaltına aldı.


Şüphelilerden İsmail Y'nin Keramettin Ç'ye ait araziyi sahte kimlik ve tapu belgeleriyle kendine aitmiş gibi gösterdiği, emlakçı Hayrettin Ü'nün müşteri olarak iş adamı Mahmut S'yi ayarladığı ve arsayı böylece 3 milyon 500 bin liraya sattıkları öne sürüldü.


Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden İsmail Y. ve Hayrettin Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Bülent T. adli kontrol...