15 / 05 / 2024

ÇEKUD fuzulev

ÇEKUD fuzulev

Faizsiz, peşinatsız, vade farkı olmadan ev sahibi olmayı kolaylaştıran Fuzulev, çevre bilinci ile gelecek nesillere sizin adınıza en güzel hediyeyi veriyor. Fuzulev, ÇEKUD işbirliği yapıyor.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

TMSF'ye devredilen tasarruf finansman şirketleri ne olacak?

2022 senesine yönelik hedeflerini açıklayan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, tasarruf finansman şirketlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

ÇEKUD fuzulev Haberi

ÇEKUD fuzulev

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor.  Çevre bilincinin gelişmesi her geçen gün daha da önem kazanması gerektiğinden hareketle yola çıkan Fuzulev, ÇEKUD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ile işbirliği yaparak doğaya katkı sağlamayı amaçlıyor. Fuzulev, sistemine dahil olacak üyeleri için “Dikili Ağacım Var” kampanyasına destek oluyor. Fuzulev ile hayallerindeki eve kavuşanlar aynı zamanda kendileri için dikilecek 10 adet sertifikalı fidan ile ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmuş oluyor. 


Haber Diriliş Postası'nda şöyle yer aldı;

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor. Çevre bilincinin...