04 / 05 / 2024

Celaleddin Polat kim

Celaleddin Polat kim

Şimdiye kadar 2 milyar dolarlık proje tamamlayan Polat Yol Yapı, enerjiden sonra gayrimenkule de adım attı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Celaleddin Polat, "Eston Şehir'i aldık.

Eston Şehir Koru’da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İkinci faz satışlarının başladığı Eston Şehir Koru projesi hakkında Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat ile röportaj yaptık. Polat, proje hakkında tüm merak edilenleri anlattı...        

Polatyol dünya devleri arasına girdi!

Polatyol, ENR tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesine girdi. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Türkiye’yi dünya ikinciliğine taşıyan şirketlerden biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Polatyol Madencilik Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polatyol Madencilik Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celaleddin Polat, Şamil Polat ve Şaban Polat ortaklığında kuruldu.

Eston Şehir Mahallem'e yeni etap geliyor!

Polat Yol Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston İnşaat Yatırım A.Ş’yi biz TMSF’den aldık. Eston Mahallem projesinde yeni etaba başlıyoruz. Lansmanı eylül ayında yapacağız "dedi.

İnşaat 2017'de de Türkiye'nin lokomotifi olacak!

Polatyol’un Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Trump’ın başkan seçilmesinin ardından dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmaya rağmen, inşaat 2017’de de Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecek” dedi.

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

Celaleddin Polat: Gayrimenkulde büyüyeceğiz!

Türkiye inşaat sektörünün en köklü kuruluşlarından Polatyol, 50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı otoyol, demiryolu ve baraj projeleriyle uluslararası pazarda sektöre öncülük ediyor.

İnşaat sektörü 2016'da da Türkiye'nin ekonomisini belirleyecek!

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Dünya ekonomisinin içinde bulunduğu zor duruma rağmen Türkiye'de güçlü bir hükümetin işbaşında olması büyük fırsat" dedi.

Eston Şehir Mahallem tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” tanıtıldı. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıllık güçlü tecrübelerini geçen yıl satın aldıkları Eston Şehir'e yansıttıklarını vurguladı.

Polatyol Eston Şehir Mahallem satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından Eston'un yeni projesi ‘Eston Şehir Mahallem' görücüye çıktı. Tanıtım toplantısında konuşan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Polat Yol Yapı Eston Şehir'de büyük proje geliştiriyor!

Şimdiye kadar 2 milyar dolarlık proje tamamlayan Polat Yol Yapı, enerjiden sonra gayrimenkule de adım attı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Celaleddin Polat, "Eston Şehir'i aldık.

Polat Yol Yapı Eston Şehir basın toplantısı 8 Eylül'de!

Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek ve Eston Şehir projesine ait genel bilgilerin paylaşılacağı basın toplantısı 8 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

52 milyon dolara Eston İnşaat'ın yeni sahibi PLT inşaat oldu!

PLT İnşaat, Zeytinoğlu Yatırım Holding tarafından TMSF'ye devredilen Eston İnşaat'ı 52 milyon dolara satın alıyor. PLT İnşaat Başkan Yardımcısı Celaleddin Polat, "Eston'un yükümlülükleri bu rakama dahil" dedi

Celaleddin Polat kim Haberi

Celaleddin Polat kim

Şimdiye kadar 2 milyar dolarlık proje tamamlayan Polat Yol Yapı, enerjiden sonra gayrimenkule de adım attı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Celaleddin Polat, "Eston Şehir'i aldık. 1.2 milyon metrekare alanımız var. Değeri 500 milyon doları bulacak farklı, özel bir villa projesi yapıyoruz" dedi. 


Erzurumlu Polat Ailesi'nin şirketi Polat Yol Yapı, şimdiye kadar toplam tutarı 2 milyar doları bulan onlarca proje tamamlamış. Elinde halen 1.2 milyar dolarlık iş var. Polat Yol Yapı'nın son beş yıl ortalamasına bakıldığında yıllık cirosu 350-400 milyon TL civarında. İstihdam 2 bin - 2 bin 500 civarında. 

Üç ana sektörü var; İnşaat, gayrimenkul ve enerji. Gayrimenkulde yıllarca çok teklif geldiğini, ancak "sektör çok karlı" diye girmediklerini belirten Celaleddin Polat, geçen yıl Zeytinoğlu ailesinin şirketi Eston'u TMSF'den satın alarak gayrimenkul sektörüne...