06 / 05 / 2024

Celaloğlu Kayacity ne zaman teslim

Celaloğlu Kayacity ne zaman teslim

Toplamda 236 adet daireden meydana gelen projede Celaloğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Kayacity projesi 15 bin 650 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

TÜRGEV’den alınan arazi Beyoğlu Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları!

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları kapsamında 1,05 faiz oranıyla 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Celaloğlu Kayacity ne zaman teslim Haberi

Celaloğlu Kayacity ne zaman teslim

Kayacity projesinde daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde daireler yer alıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.


Celaloğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kayacity projesinde toplamda 236 adet daire bulunuyor. Proje çok az sayıda dairesiyle cazip indirimler sunuyor. 


Kayacity projesi 15 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daire büyüklükleri 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


Kayacity projesi fiyat listesi:

2+1 daireler 334 bin TL

3+1 daireler 414 bin TL

4+1 daireler 494 bin TL


Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde, Atatürk Havalimanına 10 dakikalık uzaklıkta inşa edilen projede cardio ve GYM ekipmanları, Türk hamamı, yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, koşu bantları, buhar odası, sağlık kulübü ve saune mevcut.



Adres :...