10 / 05 / 2024

Celaloğlu Kayacity satış fiyatları

Celaloğlu Kayacity satış fiyatları

Celaloğlu Kayacity projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL 'den başlıyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları 2020'de artacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, 2019 yılının ilk 11 aylık konut satışları verilerini değerlendirdi. Hasanoğlu, “Türkiye genelinde 2019 yılının 11 ayında 1 milyon 125 bin 302 konut satıldı. Konut satışlarında, İstanbul 194 bin 290 konut satışı ile ilk sırad

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi!

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen proje 253 konut 42 ticari alandan oluşuyor. 

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları!

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları kapsamında 1,05 faiz oranıyla 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Motto İstanbul Evleri satılık daire fiyatları!

Toplam 128 daireden meydana gelen Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Motto İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 277 bin TL'den başlıyor.

Celaloğlu Kayacity satış fiyatları Haberi

Celaloğlu Kayacity satış fiyatları

Kayacity projesi kapsamında 6 blok yer alıyor. Kayaşehir'de yer alan proje; Celaloğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 


Celaloğlu Kayacity projesinde toplam 236 konut yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 5 bin 650 metrekare. 


Celaloğlu Kayacity satılık daire seçenekleri:

2 oda 1 salon daireler 114 metrekare, 

3 oda 1 salon daireler 148 metrekare, 

4 oda 1 salon daireler 172 metrekare.


Celaloğlu Kayacity satış fiyatları metrekare birim olarak 2.500 TL'den başlıyor. Celaloğlu Kayacity teslimleri Ağustos ayında yapılacak. 


Celaloğlu Kayacity iletişim

Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: