06 / 05 / 2024

Çelebizade 2016 özel tasarım halıları

Çelebizade 2016 özel tasarım halıları

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Çarşamba'da özel hastaneye ait ruhsat satışa çıkarıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2016 yılında faaliyetine ara veren özel bir tıp merkezine ait özel hastane açma ön izin belgesi ile bağlı kadrolar 6 Eylül 2017’de yeniden satışa çıkılacak...

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016!

Toplam 314 daire, 10 mağazadan oluşan Güneşli Güneşbahçe projesinde lansmana özel yüzde 9 iskonto yapılıyor. İşte Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016...

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık'ta!

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık 2016 tarihinde saat 10:00'da Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde yapılacak.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016!

Toplam 2 bin 600 bağımsız birimden oluşan Akzirve Bahçeşehir projesinde lansman öncesi satışlara özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016....

Sivas İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Klavuz Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak. İhalesi 08 Kasım 2016 Salı Günü gerçekleşecek işin keşif bedeli 26 milyon 177 bin 799 TL olarak belirlendi.

Marmara Konakları Beylikdüzü fiyat listesi 2016!

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı Mahallesi'nde hayata geçirilen Marmara Konakları projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanıyor. Marmara Konakları Beylikdüzü fiyat listesi 2016...

Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016!

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde 184 adet konut bulunuyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek? İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016 detayları...

İELEV Özel Lisesi'nin yeni binası Çekmeköy'de açıldı!

2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan ve Dünya Alman Okullar Birliği (WDA) üyesi olan İELEV Özel Lisesinin, 20 Eylül 2016 Salı günü Çekmeköy yerleşkesinde yer alan yeni binasının açılışı gerçekleşti.

Kastamonu Özel Uğurlu Hastanesi 76.5 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu Merkez'de yer alan Özel Uğurlu Royal Hastanesi 76 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Özel Uğurlu Hastanesi'nin ihalesi 25 Ekim-28 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Çelebizade 2016 özel tasarım halıları Haberi

Çelebizade 2016 özel tasarım halıları

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini anti bakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.


İslam’ın kutsal mekânları olan camiler;  dinin estetiğe, güzelliğe, temizliğe verdiği değerin vücut bulduğu sanat eserleri olarak kabul görüyor. Camileri tasarlayan mimarlar da mimari tasarım ve iç dekorasyonunun uyum içinde olması gerektiğini söylüyor. İç mimariyle uygun dekore edilen camilerin halı seçiminde de dikkat edilmesi gereken birçok farklı nokta bulunuyor. Camilere yapılan bağışlarla alınan halıların; özellikle uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı ve hijyenik olması gerekiyor.


Cami ve vakıf halılarında kullandığı özel Yeni Zelanda yünüyle, kalabalık ortamlara uygun olarak üretilen Confetti’nin cami halıları, anti...