02 / 05 / 2024

çelik çivi tabancası

çelik çivi tabancası

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Umman, Tayvan ve Vietnam'dan yapılan belirli çelik çivilerin ithalatına anti-damping ve de telafi edici vergi soruşturmaları başlattığını bildirdi.

Faruk Çelik: Tarımsal sit alanına çivi dahi çakılamayacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım arazilerindeki daralmaya yönelik,“Şu an itibarıyla 184 ova tespit ettik. Bunların 140’ı şu anda Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı. Buraları tarımsal sit alanı olarak ilan ediyoruz ve buraya bir çivi dahi çakılamayacak” dedi.

Binaların depreme dayanıklılığı 'çivi tabancası'yla ölçülecek!

Yüzüncü Yıl ve Ankara Üniversitesi'nden bilim adamları, binaların depreme dayanıklılığının hem kısa sürede hem de ekonomik yollarla ölçülebilmesi amacıyla, şarjlı ve basınçlı "Çivi tabancası"nın kullanıldığı yöntem geliştirdi

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Demirçivi ve Sevim Gül ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Akdeniz Çivi, çelik beton çivisi üretimine hazırlanıyor!

Akdeniz Çivi, çelik beton çivisi üretimine hazırlanıyor. Türkiye'de bir ilke imza atmayı hedefleyen şirket, böylece dünyada kullanılan her türlü çiviyi kendi bünyesinde üretebilme potansiyeline ulaşacak.

Türk çelik çivi ihracatçılarına ABD kapılarının kapanma tehlikesi ortadan kalktı!

ABD'deki yerli üreticiler bazı ülkelerin çelik çivi ürünlerine karşı antidamping ve telafi edici vergi soruşturması açılması için başvuruda bulunmuştu. Beklenen açıklama 11 Temmuz'da ABD Ticaret Bakanlığından geldi..

Türk çelik çivi üreticileri ABD anti-damping davasından çivi gibi çıktı!

Türk çelik çivi üreticileri ABD anti-damping davasından çivi gibi çıktı. Çelik çivi üreticilerinin ABD’ye ihracatı kesintisiz sürecek ancak OCTG boru üreticileri ise nihai kararı Ağustos ayı sonuna kadar beklemek zorunda kalacak.

ABD'den Türkiye'ye çelik çivi soruşturması!

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Umman, Tayvan ve Vietnam'dan yapılan belirli çelik çivilerin ithalatına anti-damping ve de telafi edici vergi soruşturmaları başlattığını bildirdi.

Özbal çelik Boru, Mersin'de 3. fabrikasını açtı!

Nabucco Projesi için yeterlilik belgesi alan firmalardan Özbal çelik Boru, 20 milyon TL'lik yatırımla 3. fabrikasını açtı. Bakan Ergün, 'Nabuco Projesi'nin borularının bir bölümünü de Özbal çelik Boru üretecek, hazırlığını buna göre yapıyor' dedi

Hisar çelik şžirketi'nin acı günü! Celal Avni Ferah vefat etti!

Hisar çelik Döküm Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi Yönetim Kurulu Üyesi Celal Avni Ferah vefat etti. Celal Avni Ferah'ın cenazesi 25 Mart Cuma günü (bugün) ikindi namazının ardından toprağa verilecek

Ahmet çelik: Konseptli konut projelerine devam edeceğiz!

Bosphorus projesi ile adını dünyaya duyuran Sinpaş'ın Yönetim Kurulu üyesi Ahmet çelik, şirketin projelerini ve gayrimenkul sektörüne yönelik beklentilerini anlattı

İstanbul'da çelik evler, standart yapılara alternatif olabilir!

Pratik konutlar zaman, tüketicilerin ilgisini çekiyor. İstanbul'da yılda ortalama 250 bin konut ihtiyacının bulunduğunu söyleyen uzmanlar çelik evlerin, standart yapılara alternatif olabileceğini savunuyor

Ereğli Demir çelik 450 milyon TL pay dağıtacak!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, kazanç payı dağıtıma ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Ereğli Demir çelik 2010 faaliyet raporunu açıkladı!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu açıkladı

çelik çivi tabancası Haberi

çelik çivi tabancası

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Umman, Tayvan ve Vietnam'dan yapılan belirli çelik çivilerin ithalatına anti-damping ve telafi edici vergi soruşturmaları başlattığını bildirdi.


Açılan soruşturma belirli çelik çivilerei içeriyor, ancak yuvarlak telden ve yassı haddelenmiş çelikten kesilmiş çivilerle sınır değil. 


ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu, bu çelik çivilerin ithalatından yurtiçi üreticilerin zarar görüp görmediklerini 14 Temmuz'a kadar belirleyecek. Zarar tespit edilmesi halinde soruşturma devam edecek. Ticaret Bakanlığı, telafi edici vergi konusunda ön kararının Ağustos ayında verecek. Anti-damping konusunda ön karar ise Kasım ayına kadar verilecek. Bakanlık gerektiği takdirde bu süreleri...