11 / 05 / 2024

Çelik Teknolojisi

Çelik Teknolojisi

Çelik İhracatçıları Birliği; sektörün ulusal ve uluslararası standartlar ile çevreye duyarlı üretim anlayışını daha ileri taşımak ve sektör ihracatının önündeki teknik engelleri kaldırmak amacıyla düzenlediği seminerlerine devam ediyor.

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik 1200 devir çamaşır makinesi, 15 farklı yıkama programı ve 10 yıl garantili ProSmart™ Inverter motor teknolojisi sayesinde 9 kg çamaşırı tek seferde  yıkar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı'na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı, VitaminZone özelliği , Hızlı Dondurma Fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile buzdolabı içerisinde bulunan gıdaları kısa sürede dondurarak günlerce muhafaza eder. 

Arçelik çamaşır makineleri en uygun bu adreslerde! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürekli gelişen özellikleriyle üst düzey bir temizlik sunan Arçelik çamaşır makineleri, ProSmart Inverter Motor teknolojisi sayesinde sessiz ve düşük enerji ile çalışıyor. Peki, en uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazalı ütü, zorlu kırışıklıkların kısa sürede düzleşmesini sağlayan buhar gücü ve kumaşları yıpratmayan özel taban teknolojisine sahiptir. Peki, Cross Steam Pro Teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik Multimode Dondurucularda 10 Yıl Motor Garantisi!  Son gün 15 Mart! İşte Arçelik 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Multimode Dondurucularda, ProSmart Inverter Kompresör Garantisi fırsatını tüketicisiyle buluşturuyor. Peki Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi ne  işe yarıyor? 

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 

Arçelik Bulaşık Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 61112 I WF bulaşık makinesi ;Wifi özelliğine ve 11 yıkama programına sahip yaklaşık 16 kilogram yıkama kapasitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni teknolojisi ile çokça tercih edilen Arçelik bulaşık makinesinin güncel 18 Şubat 2023 fiyat listesi..

Çelik Teknolojisi Haberi

Çelik Teknolojisi

Çelik sektöründe merak edilen tüm teknik konuları uzmanlar ile birlikte sektör temsilcilerine aktaran birlik, bu kez “Çelik Sektöründe Enerji, Çevre ve Bilgi Güvenliği Yönetimi ile İhracata Yönelik Gözetim ve Değerlendirme Uygulamaları”nı ele almaya hazırlanıyor.

Çelik İhracatçıları Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Matil Malzeme Test ve İnovasyon Laboratuvarları A.Ş. tarafından düzenlenen “Çelik Teknoloji Seminerleri”nin dördüncüsü 03 Haziran 2014 Salı günü Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleşecek. “Çelik Sektöründe Enerji, Çevre ve Bilgi Güvenliği Yönetimi ile İhracata Yönelik Gözetim ve Değerlendirme Uygulamaları” konulu seminer, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği desteği ve  Bureau Veritas Türkiye ana sponsorluğu ile organize ediliyor.

“4. Çelik Teknoloji Semineri” Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci ve seminerin ana sponsoru Bureau Veritas Türkiye İş Geliştirme Müdürü Burcu Boran’ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Seminerde ilk...