24 / 05 / 2024

Çelikkıran İnşaat Adres

Çelikkıran İnşaat Adres

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Can imzasıyla kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serdar Bulutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu.

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Can imzasıyla kuruldu.

Kazandıran İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazandıran İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Şafak Aydın Silin, Eser Karakaya, İbrahim Cemil Yıldız ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 30 Mart'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Çelikkıran İnşaat Adres Haberi

Çelikkıran İnşaat Adres

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Can imzasıyla kuruldu. 


Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...