02 / 05 / 2024

Celil Kamiloğlu

Celil Kamiloğlu

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Akyüz, Celal Köse, Atakan Aksoğan, Celil Kamiloğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin  TL sermaye bedeli ile Yasemin Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Fmr İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmr İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Esenler’de Mustafa Kamiloğlu ve Recep Kamiloğlu ortaklığında kuruldu.

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Faruk Kamiloğlu ve Kenan Kızıldağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Celil Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celil Osmanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Top tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kamiloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi 'nde kuruldu.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Celil Kamiloğlu Haberi

Celil Kamiloğlu

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Akyüz, Celal Köse, Atakan Aksoğan, Celil Kamiloğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...