15 / 05 / 2024

Celil Öz projeleri

Celil Öz projeleri

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Uzungöl ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı. Uzungöl’ün koruma amaçlı imar planının onaylandığını ifade eden Vali Öz, bu planın uygulanmasında taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi?

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi? Eğer daha az kazanmaya hatta mesken meselesini temel bir ihtiyaç görerek millet lehine basitleştirmeye ve sadeleştirmeye varsanız projeleri hep birlikte üretelim...

Sakarya Kocaali'ye 60 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz." dedi

Altınok Öz Kartal'ın çehresini değiştirecek projeleri inceledi!

Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerin startını veren projeleri bir bir hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalleleri gezerek projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreci görüşüldü!

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreciyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda kompleksin inşaat süreci tartışıldı. Toplantı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleşti.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Celil Öz projeleri Haberi

Celil Öz projeleri

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Mustafa Gediklili, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Uzungöl'de bazı incelemelerde bulundu.


UZUNGÖL’E YAKIŞIR OKUL


Gölün çevresinde incelemelerde bulunan Vali Öz, "Uzungöl'ün etrafını büyükşehir belediyemiz ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle yeniden düzenleyip, etrafında 360 derece gezilebilecek şekilde gezi yolları oluşturacağız" dedi.


Göl kenarında bulunan Uzungöl Ortaokulu da gezen Vali, okulun bu şekliyle Uzungöl'e yakışmadığını ifade ederek, "İçinde bulunduğumuz bu okul Uzungöl’e yakışan bir eğitim alanı değil. En kısa zamanda önce kendi söküğümüzü dikmeye çalışacağız. Bu okulumuzun önündeki barakayı yıkıp burayı göle entegre...