02 / 05 / 2024

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi adres 

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi adres 

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Sayar ve Selin Pektaş ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Sayar ve Selin Pektaş ortaklığında kuruldu.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi adres  Haberi

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi adres 

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Didem Sayar ve Selin Pektaş ortaklığında kuruldu.

Celodi Design Mimari Tasarım Limited Şirketi konusu:
Şirketin maksat ve konusu başlışca şunlardır. a) Bütün harita, proje, danışmanlık, müşavirlik hizmetleri, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, her türlü teknik kontrol hizmetleri ve keşif raporları ve özetleri hazırlanması veya bu hizmetlerin istihdam edilecek personel ile yaptırılması, her türlü mühendislik işlemleri, inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği hizmetleri bunlarla ilgili her türlü plan-proje hazırlanması, teklif dosyaları, fizibilite ve etütler hazırlanması keşif özetleri ve keşif raporları hazırlanması her türlü teknik kontrol hizmetleri, tatbikat projeleri hazırlanması, hesap raporları hazırlanması ve bu hizmetleri istihdam edilecek personel ile veya dışarıdan başka kişi...