07 / 05 / 2024

çeltik

çeltik

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2022 dönemi TMO çeltik alım fiyatlarını internet sitesinden açıkladı. 55 randıman Baldo grubu çeltikler için ton başına 15 bin TL alım fiyatı açıklanırken, 58 randıman Cammeo grubu çeltikler için ton başına 14 bin 500 TL fiyat açıklandı.

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

Kuraklık, Edirne'de bu yıl çeltik rekoltesini düşürdü

Edirne'de çeltik rekoltesinin kuraklık sebebi ile bu sene düşük olacağı belirtildi. Edirne İl Genel Meclisi kasım ayı toplantılarının 4. birleşimi İl Genel Meclis Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli başkanlığında gerçekleştirildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO, çeltik alım fiyatlarını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çeltik müdahale alım rakamlarını belirledi. TMO tarafından belirlenen oranlar ve fiyatlar, işte haberin ayrıntıları...

Çiftçilerden mesaj! 'Destekler artsın, ödemeler nakit yapılsın'

Çiftçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ekimde ödenmesi öngörülen bu yılın buğday, arpa, yulaf, çavdar ve çeltik için verilecek 11,5 milyar TL değerindeki mazot gübre desteğinin nakit ödenmesini, desteklemenin günün girdi maliyetlerine göre artırılması istiyor.

Belediye 5 taksitle tam 4 arsa satacak! KDV'den muaf bu arsaları kaçırmayın!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı beş taksitle satışa çıkardı.

Bakan Kirişçi açıkladı! Çeltik alım fiyatlarına 1000 lira zam

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çeltik alım fiyatlarına ton başına 1000 TL zam geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ Burdur Çeltikçi'de 100 adet konut 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Konya Çeltik 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Çeltik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Çeltik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Çeltik'te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Çeltik sosyal konut projesi...

TMO’dan beklenen açıklama geldi işte 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2022 dönemi TMO çeltik alım fiyatlarını internet sitesinden açıkladı. 55 randıman Baldo grubu çeltikler için ton başına 15 bin TL alım fiyatı açıklanırken, 58 randıman Cammeo grubu çeltikler için ton başına 14 bin 500 TL fiyat açıklandı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çiftçiye ek destek müjdesi! Çeltik için 76, buğday için 42, ayçiçek için 37 TL ek destek ödemesi başladı!

Milyonlarca çiftçi, artan maliyetler ve kuraklık sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Hükümet bu durumu engellemek için düğmeye bastı ve çiftçiye çeşitli destekleri duyurdu. Peki çiftçiye hangi çalışma için kaç lira destek ödeniyor? İşte çiftçilere yapılan destek ödemeleri...

Çiftçilerin tohumda yeni gözdesi! Resmen kapış kapış gidiyor

Çiftçilerin tohumdaki gözdeleri arasına 6 ürün daha eklendi. Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünün geliştirdiği taze fasulye, üçburun biber, liflik keten, patlatmalık mısır, çeltik ve çim tohumları çok talep ediliyor.

çeltik Haberi

çeltik

TMO'dan yapılan son açıklamaya göre, 55 randıman Baldo grubu çeltikler için ton başına 15 bin lira alım fiyatı açıklanırken, 58 randıman Cammeo grubu çeltikler için ise ton başına 14 bin 500 lira fiyat belirlendi.

Bununla birlikte 58 randıman Özgür grubu çeltikler için ton başına 14 bin lira, 60 randıman Osmancık grubu çeltikler için ton başına 13 bin 500 lira, 60 randıman Ronaldo-Vasco grubu çeltikler için ton başına 13 bin lira ve 65 randıman Luna grubu çeltikler için ton başına 12 bin 500 lira alım fiyatı açıklandı.

Baldo grubu çeltikler                     : 15.000 lira /Ton, (55 randıman)
Cammeo grubu çeltikler                : 14.500 lira /Ton, (58 Randıman)
Özgür...