08 / 05 / 2024

Cem Baki Sinal kimdir

Cem Baki Sinal kimdir

Işıklar Klinker Tuğla Grubu Genel Müdürü Cem Baki Sinal kimdir? Cem Baki Sinal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Işıklar Klinker Tuğla Grubu ne zaman kuruldu? İşte Cem Baki Sinal...

Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Demirci, 'Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak' dedi.

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu oldu!

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Cem Garipoğlu'nun annesinin dairesi ve dükkanı satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.

Cem Oğuz: Antalya'daki binalar yalıtımda sınıfta kaldı!

Antalya'daki binalar genellikle güvenli olup olmadıkları ile gündeme gelirken İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, en az güvenlik kadar önemli bir noktaya dikkat çekti...

Cem Demirci kimdir?

Deer Architects kurucu ortağı Mimar Cem Demirci kimdir? Mimar Cem Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Demirci, Deer Architects'i ortağı ile ne zaman kurdu?

Cem Gürpınar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar kimdir? Cem Gürpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar..

Cem Çelik: Deprem konuta bakış açısını değiştirdi!

Ankara'da ürettiği proje konutlarla, kalite seviyesini ve beklentileri artıran Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, 17 Ağustos'ta meydana gelen Marmara depreminin ülkemizde yapılaşma anlamında ezber bozduğunu kaydetti...

Cem Çelik: 17 Ağustos depremi binalarda yapılaşmayı değiştirdi!

Ankara'da ürettiği markalı konut projeleriyle, kalite seviyesini ve beklentileri artıran Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, 17 Ağustos'ta meydana gelen Marmara depreminin ülkemizde yapılaşma anlamında ezber bozduğunu kaydetti.

Cem Çelik: Büyük depremler, konuta bakışı değiştirdi!

Cem Çelik konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu bildirdi.

Cem Çelik: Eğitim düzeyi arttıkça konut beklentisi değişiyor!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası önceliğinin binaların deprem güvenliği olduğunu söyledi.

Cem Oğuz: Antalya için deprem planı hazırlanmalı!

İMO Başkanı Cem Oğuz, "Antalya özel bir kent, diğer illerden farklı olmalı. Bu kent için bir deprem master planı mutlaka hazırlanmalı" dedi. Antalya'da zorunlu deprem sigortası yaptıran konut sayısı 260 bine yaklaştı.

Cem Baki Sinal kimdir Haberi

Cem Baki Sinal kimdir

Cem Baki Sinal kimdir?

Cem Baki Sinal, ODTÜ Elektrik, Elektronik Bölümü mezunu, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde nükleer enerji üzerine master yaptı. 


1983'te Suudi Arabistan'da STFA Holding'in çimento fabrikasında elektronik ve bilgisayar sistemleri süpervizörlüğü yaptıktan sonra 1988'de Türkiye'ye döndü, bir yıl ABB Türkiye ve Ortadoğu Çimento Projeleri Sorumlusu olarak çalıştı. 


1989-1997 arasında Omya Madencilik'de görev aldı. Sinal, 1998-2008 arasında Maxit Yapı Malzemeleri'nde Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, Romanya, Özbekistan gibi ülkelerden sorumlu genel müdürlük yaptı. Tarih, arkeoloji ve sosyal psikoloji, Sinal'ın özel ilgi alanları arasında.


Şu anda Işıklar Klinker Tuğla Grubu'nda genel müdürlük yapıyor.


Işıklar Klinker Tuğla Grubu

"1980 yılında Ağdacı köyü mevkiinde kurulan Bartuğsan ile hem üretim kapasitesine hem de teknolojisine önemli bir yatırım yaptılar. Otomatik öğütme, şekillendirme, kurutma, pişirme ve ambalajlama safhalarını tamamen bilgisayar destekli...