27 / 04 / 2024

Cem Çelik kim

Cem Çelik kim

Son yıllarda inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü kent olan Ankara'da proje konutlar üreten Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik konutta faiz oranlarını değerlendirdi.

En büyük sorun yüksek konut kredisi faizleri!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, ekonominin dinamosu olarak nitelenen inşaatta; sektör temsilcilerinin birbirinden başarılı yapılar ortaya çıkarma; konforlu, güvenli ortamlar üretme yolunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Cem Çelik: Büyük depremler, konuta bakışı değiştirdi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik "Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Cem Çelik: İnşaat sektörü toparlanıyor!

Ankara'da Elit RoyalResidence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, yerel seçim sürecinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen sektörün inşaat olduğunu anımsattı.

Cem Çelik: İstikrar, inşaat sektörüne güveni arttırdı!

Seçimler öncesi inşaat sektöründe düşen güven endeksinin yeniden yükselmeye başlaması moralleri yükseltiyor. Elit Yapı’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik konut sektörünü değerlendirdi. Çelik, ' İstikrar, inşaat sektörüne güveni arttırdı' dedi.

Elit Yapı, Ankara'ya 'butik proje'anlayışını getirecek!

Elit Royal Residence' i hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti...

Cem Çelik: Elit Royal, Ankara’ya butik proje anlayışını getirdi!

Büyük ölçekli konut projelerinin verdiği otel konforundaki hizmetleri 35 daireli projede sunan Elit Royal Residence, Başkent ’e “ butik proje ” anlayışını getirdi. Elit Royal Residence konfordan da vazgeçmeyenlere alternatif oldu.

Konutta yükselen maliyetler yanıltmasın!

Döviz fiyatlarındaki aşırı artış nedeniyle inşaat sektöründe yükselen maliyetlerin proje detaylarında kalite kaybına yol açabileceği ve başlayan projelerde de teslim tarihini uzatabileceği bildirildi. Konutta yükselen maliyetler yanıltmasın...

Cem Çelik: Konutların teslim tarihi uzayabilir!

DÖVİZ fiyatlarındaki aşırı artış nedeni ile inşaat sektöründe yükselen maliyetlerin proje detayların da kalite kaybına yol açabileceği ve de başlayan projelerde de teslim tarihini uzatabileceği bildirildi.

Cem Çelik: Konutta yükselen maliyet yanıltmasın!

Elit Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik: "Bu dönemde konut alanlara firmanın önceki ve şimdiki durumunu iyi etüt etmelerini, ayrıca alım-satım sözleşmesinde yer alan detayları çok dikkatli incelemelerini öneriyorum" dedi...

Cem Çelik kimdir?

Elityapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik kimdir? Cem Çelik Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte ne zaman kurdu? İşte sorularınızın yanıtı...

Apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı: Ödeme olmadan yapılsın, evim büyüsün, tahliye olmasın...

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem dayanıklı binaların önemi yeniden anlaşıldı. Ancak şimdi de apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı yaşanıyor. İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, X sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Depreme dayanıklı bina nasıl olmalı?

İTÜ Mimarlık Fakültesi, Yapı ve Deprem Mühendisliği Birimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, binaların depreme karşı nasıl güçlendirildiğini anlatarak, depreme dayanıklı binaların özelliklerini anlattı. 

İstanbul'un o ilçesinde risk büyük!

Tarihi yapıların bir an önce beklenen büyük İstanbul depremine hazırlanması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, "İstanbul’un tarihsel bölgelerindeki yapıları yönetmeliğe göre değerlendirdiğimizde çok büyük zayıflıklar görüyoruz" dedi.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Alsaç Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaç Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Cem Sadıkoğlu imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutta faiz oranları Nisan sonrası düşer!

Son yıllarda inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü kent olan Ankara'da proje konutlar üreten Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik konutta faiz oranlarını değerlendirdi.

Cem Çelik kim Haberi

Cem Çelik kim

Son yıllarda inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü kent olan Ankara'da proje konutlar üreten Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, ekonominin dinamosu olarak nitelenen inşaatta; sektör temsilcilerinin birbirinden başarılı yapılar ortaya çıkarma; konforlu, güvenli, sosyal yaşam ortamları üretme yolunda çok ciddi çalışmalar yaptıklannı kaydetti. Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşın yüksek faizler olduğunu dile getirerek, "Faizlerin düşmesinden »i çok sevinen şüphesiz bizim gibi zor şartlarda prestijli konutlar üreten inşaat tırmalan olacak. Çünkü yüksek faiz talebi adeta bıçak gibi kesiyor, alıcıları sonu olmayan beklentilere sokuyor. Bir de piyasalardaki gergin durum buna eklenince iş iyice zora giriyor"...