17 / 05 / 2024

Cem Demirci ankara açıklamaları

Cem Demirci ankara açıklamaları

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Ankara'da şehir dışına göç arttı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Keller Williams Ankara'nın emlak haritasını çıkardı!

Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurgulayan Demirci, site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent'e büyük ilgi olduğunu belirtti.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

Caglayan Architects, Tarihi Demirci Döner Lokantası'nı tasarladı!

Mimar Umut Cem Çağlayan’ın kurucusu olduğu Caglayan Architects tarafından Tarihi Yarımada’nın nostaljik atmosferine uygun olarak “Tarihi Demirci Döner Lokantası” tasarlandı.

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

Cem Ufuk: Toprak, yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Cem Ufuk, "Toprak, bir yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor" dedi. Ufuk, Ankara'da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyledi.

Ankara'nın gayrimenkul avantajından yararlanılmalı!

Gayrimenkul yatırım danışmanı Cem Ufuk, Türkiye'nin en fazla gayrimenkul satışı yapılan ikinci ili Ankara'nın gayrimenkulde hem alıcı hem de satıcıya kazanç sağladığını söyledi.

Ankara'daki iki dev proje birlikte büyüyor!

YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'da hayata geçirdikleri Nefis Çankaya Evleri ve Koordinat Çayyolu projelerini anlattı.

Yabancı yatırımcılar Ankara'ya yatırım için harekete geçti!

Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, yabancı yatırımcıların Ankara’da özellikle gayrimenkul satış veya kiralaması gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

Ankara konut projeleriyle örnek başkent olacak!

World Ticari Mülk Genel Müdürü Cem Ufuk sektördeki gelişmeleri anlattı. Ufuk: "Yeniden yapılanan Ankara, projeleriyle örnek başkent olmaya devam edecek. " dedi.

Ankara Evren'in çehresi değişiyor!

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in destekleriyle Evren'e yatırımların arttığını ve ilçesinin çehresinin değiştiğini söyledi...

Cem Demirci kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta iş ortağı - danışman olarak görev yapan Cem Demirci, gayrimenkul sektörü birçok ödül sahibi.

Ankara'da şehir dışına göç arttı!

Başkentin emlak haritasını çıkaran Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci'ye göre, Ankara'da şehir dışına göç arttı. İncek, Ankara'nın gelecekteki yıldız bölgesi olmaya aday.

Ankara'nın emlak haritası çıkarıldı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Cem Demirci ankara açıklamaları Haberi

Cem Demirci ankara açıklamaları


ABD'nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller WiUiams'm Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurgulayan Demirci, site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent'e büyük ilgi olduğunu belirtti. Demirci, son yıllarda çok katlı yapılara müsait olması, bölgedeki ana yol ve bulvarların yenilenmesi ve şehir merkezine buradaki al: tematif bulvardan geçiş imkânıyla İncek'in Ankara'nın gelecekteki yıldız bölgesi olacağım söyledi. 

Ulaşım kolaylığı etkili oldu Ankara emlak piyasası özellikle son yıllarda hızla büyüyor. Keller Williams Ankara Yönetici Ortağı Cem Demirci'ye göre bu büyümede yeni imara açılmış lüks konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsalar önemli rol oynuyor. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamına alman ve yüksek...