12 / 05 / 2024

Cem Gürler

Cem Gürler

Türkiye'nin büyüyen 10 şehri arasında yer alan Kayseri, konut bakımından da her yıl ihtiyacın arttığı illerin başında geliyor. 1 milyon 300 bine yaklaşan nüfusu ile Kayseri'de yıllık konut üretiminin bu yıl 20 bine ulaştığı öğrenildi...

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem GÖkgözoğlu tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Vahit Topuzluoğlu ve Anıl Cem Gölge ortaklığında kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL  sermaye bedeli ile Cem Gültekin tarafından kuruldu.

Atren Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atren Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Gökay tarafından kuruldu.

Cem Gürler Haberi

Cem Gürler

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, Kayseri'de birçok şehre örnek olacak kentleşme planı yapıldığını ve bugün belediyelerin çabasıyla şehrin geleceğinin planlandığını ifade etti. Kayseri'nin genç ve dinamik nüfus yapısı olduğunu anlatan Kınaş, "Göç alan ve büyüyen kentin konut ihtiyacı artmaktadır. Şehrimiz büyüme hızında ülkemizde ilk 10 şehir arasında yer alırken buna paralel olarak 2008'de 10 bin olan yıllık konut satışı, 2013 yılı içerisinde 20 binli rakamıyla ülkemizde ilk 10 şehir arasında yer aldı." dedi. 


Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, Kayseri'de özellikle son 5 yıldır önemli bir kentleşme ve konut yapımı oluştuğunu ifade etti. Talaş ilçesinin üniversitelerin bulunması nedeniyle öncülük yaptığını anlatan Sedat Kılınç, yeni oluşturulan konut alanlarında daha çok yeşil alanlara yer verilmesi gerektiğini anlattı. 


Karayer...