28 / 04 / 2024

Cem Hakko yeni şirket

Cem Hakko yeni şirket

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında?

Vakko'nun yönetim kurulu başkanlığını yapan Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında? İşte Cem Hakko'nun hayatı...

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar’da   5 milyon TL sermaye bedeli ile Cem    Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

Heykeltıraş Cem Sağbil: Anthaven hikayesi olan bir proje!

Bir hayalken Anthaven, yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Yüzü geleceğe dönük yeni bir yaşamın tohumları, vücuda geldiği toprakların geçmiş söylencelerine de can veriyor. Cem Sağbil imzalı Aspat Kızı heykeli, nesilden nesile anlatılan bir trajediyi Anthaven’da sonsuzluğa taşıyor... 

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye 10 milyon TL'lik ev!

Cem Yılmaz’ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia ediliyor. Başarılı komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon lira ödediği iddia edildi.

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Cem Sadıkoğlu'ndan yeni şirket!

Konut alanında çalışmalarına ağırlık veren Sadıkoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sadıkoğlu bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Cem Hakko yeni şirket Haberi

Cem Hakko yeni şirket

Vakko Holding ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Vakko Holdin CEO'su Jaklin Güner ve Venue Internatıonal Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Namlıcı yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cem Hakko kimdir?

Cem Hakko 1955 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Türkiye’de bitirdikten sonra farklı kültürleri tanıması için ailesi eğitimine yurtdışında devam etmesine karar verdi. Cenevre’de College du Leman, Strasbourg’da Baccalaureat Ekonomi, Paris’te Ecoles Des Hautes International ve İsviçre’de Friburg Üniversitesi Science Economique et Sociale’de eğitimini tamamladı. Yabancı dilleri; Fransızca ve İngilizce’dir.

Fribourg Üniversitesi, Toplumsal ve Ekonomik Bilimsel Fakültesi'nde bitirme tezi olarak “Moda Olgusu” adlı kitabı yazdı.

Cem Hakko, Vakko’nun ürün panoramasından yola çıkarak 1982 yılında Türkiye’nin en genç moda markası...