03 / 05 / 2024

Cem Kınay Aranıyor

Cem Kınay Aranıyor

Magiclife’ın eski sahibi işadamı Cem Kınay hakkında İngiltere ve Turks ve Caicos Adaları tarafından kırmızı bülten çıkarıldı

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor!

Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması 2023 yılı sonuçlarına göre, oturulan konuta sahip olanların oranı 2022'ye göre 0,5 puan azalarak 2023'te yüzde 56,2 oldu. Ekonomist Nejat Özonay, "Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor" dedi. İşte o paylaşım

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Konut kiraları artarken o kiralar düştükçe düşüyor! Kira zammı o tarafa uğramıyor!

Konut kiraları bilindiği üzere artan enflasyonla arttıkça artıyor. Ancak bu zamlar ofis kiralarını es geçti. İşte detaylar!

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat! Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor! Sakın kaçırmayın

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat... Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor... Sakın kaçırmayın...

Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı! Elinde altını olanlar acil baksın! 9 Şubat altın fiyatları

9 Şubat Perşembe altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Piyasalar depremin etkisi ile durağan işlem görüyor. Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı kaldı! 9 Şubat 2023 canlı altın fiyatları...

Cem Kınay Aranıyor Haberi

Cem Kınay Aranıyor

Karayipler’de bulunan Turks ve Caicos Adaları’nda satın aldığı adalarla ve kurduğu dev turizm sirketleriyle tanınan Magiclife’ın eski sahibi işadamı Cem Kınay hakkında İngiltere ve Turks ve Caicos Adaları tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Adalarda rüşvet skandalının patlamasının ardından başbakan Michael Misick’in birçok işadamlarından rüşvet aldığı ortaya çıkmış, belgeler bir süre sonra Wikileaks’te yayınlanmıştı.


İNGİLTERE BÜYÜK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI   


Turizm cenneti adada rüşvet skandalından sonra başbakan İngiltere tarafından görevden alınırken , gönderilen savcılar aralarında Cem Kınay’ın da bulunduğu yüzlerce işadamı ve yapılan işlemler hakkında soruşturma başlatmıştı.


Geçtiğim hafta merkezi Fransada bulunan İnterpol teşkilatına başvuran İngiltere ve Turks ve Caicos Adaları Cem kınay hakkında da kırmızı bülten çıkardı.


ŞİRKETLERİNE EL KONULMUŞTU


Rüşvet iddiaları üzerine İngiltere’den gelen savcıların araştırmaları sonucu bir çok çok işadamı rapora ‘rüşvetçi’ olarak girdi....