24 / 05 / 2024

cem oğuz inşaat sektöründe eğitimsizlik açıklaması

cem oğuz inşaat sektöründe eğitimsizlik açıklaması

İMO Başkanı Oğuz, en büyük sorunun eğitimsizlik olduğunu belirtirken, İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Karataş "Herkes eğitimli olsun demesi kolay, hadi gelin eğitin bakalım" dedi..

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı!

Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanırken, operasyonlar devam ediyor. Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kısmının da mal varlıklarına el konuldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Cem Oğuz: Antalya'da deprem master planı şart!

Muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken dünün İMO Başkanı Cem Oğuz: "Özellikle Kıbrıs-Herelike hattı bizi çok tehdit eden Afrika kıtasının Anadolu levhasının altından girmesi ile sürekli tetikleyen deprem hattı. Bunlara önlem almamız lazım." dedi.

Cem Oğuz: Deprem master planı şart!

Muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken dünün İMO Başkanı, bugünün öğretim görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Cem Oğuz, “Siyaset hiç düşünmedim. Oda başkanlığını bir milletvekilliğine, bir belediye başkanlığına değişmem” dedi

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası'da yeni başkan seçilecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, hafta sonu yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.Basın mensuplarıyla biraraya gelen Oğuz, son 6 yılın özetini yaptı, neleri başardıklarını neleri yapamadıklarını anlattı.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'nun ekonomisi inşaat sektörüyle kalkınacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

cem oğuz inşaat sektöründe eğitimsizlik açıklaması Haberi

cem oğuz inşaat sektöründe eğitimsizlik açıklaması

İNŞAATLARDA yaşanan iş kazaları, inşaat sektörünü karşı karşıya getirdi. Türkiye'de uygulanan sistemin dünyanın hiçbir yerinde olmadığını belirten İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Cem Oğuz'un 'En büyük sorunumuz eğitimsizlik, dünyanın tüm ülkelerinde bu sektörde çok ciddi eğitimler veriliyor, önüne gelen müteahhit oluyor. Okuma yazma bilmeyenler ellerine tutuşturulan sahte belgelerle inşaatlarda çalıştırılıyor. Ustalar belli sınavlar sonucu işe alınmalı, herkesin usta ya da müteahhit olduğu bir sistem sağlam değildir' sözlerine karşı çıkan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, bu güne kadar İMO ile birlikte 3 bin 5 yüz kişiye sertifika verdiklerini, inşaatlarda gerek yazılı, gerekse görsel uyarılarla iş güvenliğinin önemine dikkat çektiklerini ancak hala kazaların önüne geçilemediğinin altını çizdi. Karataş, "Bu sorun sadece sertifika vermekle çözülmez. Denetim mekanizmasının ve çalışanın bilincinin...