09 / 05 / 2024

Cem Yegül

Cem Yegül

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Sinan Uluğ, Cem Yegül tarafından 50 bin 1 TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Jurnal Sokak, Asmalımescit'te kuruldu

Yüzde 25 zam sınırı kiracı fırsatçılığı oluşturdu! Cem Seymen: Ev sahipleri mağdur, üzgün, yorgun!

Ev sahipleri yüzde 25 sınırının kendilerini mağdur ettiğini belirtiyor. Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist Cem Seymen, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

EYT ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu haberde! Okumadan geçmeyin!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Cem Kılıç, 16 Ocak 2023 tarihli yazısında EYT ile ilgili akla takılan tüm soruları cevapladı.

EYT ile ilgili hala bilinmeyen ve çok merak edilen konu! Kimse bilmiyor! Kademeli prim mi gelecek?

EYT binlerce kişiye bayram ettirdi ancak açıklamada muğlak kalan bir nokta var ki herkes şimdi onu merak ediyor. Yasa taslağı ortaya çıkmadan netleşmeyecek konuya Çalışan Hayatı Uzmanı Cem Kılıç dikkat çekti.

Asgari ücret artışından sonra özel sektörde ücret artışları nasıl olacak?

Asgari ücretin 8506 liraya çıkmasının ardından özel sektörde yeni yıl zamları da merakla bekleniyor. Milliyet Yazarı Cem Kılıç, işletmelerin eski kriterler yerine asgari ücrete göre zam yapacağını ancak aynı oranlarda zam yapılmasının mümkün olmayacağını aktardı.

EYT ile ilgili kafalar iyice karıştı! SGK Uzmanı çok önemli iki konuya açıklama getirdi

SGK Uzmanı Cem Kılıç kafaların iyice karıştığı EYT ile ilgili çok merak edilen tazminat konusunda çok önemli iki notaya dikkat çekti. İşte okuyuculardan gelen kıdem tazminatı ile bilinmesi gerekenler.

EYT düzenlemesinde sona yaklaşıldı! EYT ile maaşlar azalacak mı? Kimler EYT'den faydalanabilecek? Bu şartlara dikkat!

EYT düzenlemesine ilişkin kafalardaki tüm soru işaretleri, düzenlemenin Meclis'e sunulacağı Aralık'da giderilecek. Prof. Cem Kılıç, EYT düzenlemesi ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. İşte EYT'lilerin merak ettiği o ayrıntılar...

Aralık ayında Meclis'e gelecek EYT'de kritik nokta

EYT formülü ne zaman netleşecek? EYT ne zaman yürürlüğe girecek? EYT'li kaç kişi var? Kimler, hangi şartlarda emekli olabilecek soruları uzun süredir gündemi meşgul ederken, vergi ve SGK Uzmanı Cem Kılıç kritik bir noktaya dikkat çekti.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Cem Yegül Haberi

Cem Yegül

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu;Kültür, turizm, restoran, kafe, canlı müzik ve eğlence merkezlerinin bulunduğu alanlarda [Kompleks];  Komplekse yöneticilik hizmeti vermek,  Kompleksin profesyonel işletmeciliğini ve Kompleksin  sağlıklı, verimli ve amacına uygun şekilde kullanılmasını teminen gerekli icrai işlemleri yapmak, söz konusu faaliyetlerle ilgili olarak her türlü proje, danışmanlık, organizasyon ve icrai işlemleri yapmak,  Komplekste yer alan her türlü tesis, makine ve ekipman ile [hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler, alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat vs] hizmetlerini sağlamak ve her türlü mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımını sağlamak,  Komplekste gerekli güvenlik...