03 / 05 / 2024

Cemal Ercan biyografi

Cemal Ercan biyografi

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

KKTC Ercan Havalimanı terminal binası 20 ayda açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temelini attıkları KKTC Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının 20 ayda hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak!

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018’in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

TETSİAD'ın acı günü: Cemal Kırayoğlu vefat etti!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kırayoğlu hayatını kaybetti. TETSİAD taziye ilanı yayınlattı.

Ercan Çavdar İnşaat Gaziantep'te konut ihtiyacını azaltıyor!

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

İşte uzmanların İstanbul için deprem senaryoları!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Mimar-Mühendis Ahmet Vefik Alp, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe, Prof. Dr. Naci Görür, 7 ve üzeri büyüklüğündeki deprem senaryolarını anlattılar.

Cemal Akın Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii'nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Kartal Cemal Ağa Sitesi yarın yıkılıyor!

Kartal'da bina yıkımları 'Dönüşümde Kartal Modeli' adı ile yapılıyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün geliştirdiği bu proje ile Cemal Ağa Sitesi ve civarında yer alan 7 bina yarın yapılacak törenin ardından yıkılacak.

Cemal Saydam: Haliç'teki köprüler kaldırılmalı!

Hacettepe Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğretim üyesi, Denizbilimci Prof. Dr. Cemal Saydam, Haliç’i sıkıştıran köprülerin bir şekilde kaldırılması gerekiyor" dedi.

Ahmet Ercan: İstanbul'da yapılaşma güçlendirilmeli!

Ahmet Ercan, “İstanbul ve yakın çevresi için öncelikli beklentim; 6,4-6,7’dir. Ancak tüm dönemler için beklediğim 7,5’tir. O nedenle yapılaşma ile güçlendirmeler 7,5’a göre yapılmalıdır” diyor.

Ahmet Cemal Dördüncü Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri dörev taksimi ve izah kararını yayınladı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü oldu.

Bornova Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası imara açıldı!

Bornova'daki eski Orgeneral Cemal Gürsel Kışlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın askıya çıkardığı planlarla imara açıldı. Toplam 135 bin metrekarelik arazinin büyük kısmı toplu işyeri ve ticaret kullanımına ayrıldı.

Cemal Ercan biyografi Haberi

Cemal Ercan biyografi

Cemal Ercan kimdir?

Cemal Ercan, Gaziantep doğumlu. Cemal Ercan, eğitimini Mimar Sinan Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde tamamladı. Kariyerine öğrencilik yıllarında (1973-74 yılları arasında) Zeki Ergezen Mimarlık bürosunda başlamıştır.


Daha sonra 1975 yılında Prof. Dr. Muammer Onat ile çalışan Cemal Ercan, akademiden sonra 1976-77 yılları arasında Ersin Bener Mimarlık Bürosu'nda çalışmıştır.


1977-78 yılları arasında serbest olarak çeşitli şantiyelerde şantiye şefi olarak görev yapmıştır.


Kültür Bakanlığı (1978-80) Hava Kuvvetleri İnş. Emlak / Ankara (1980-82) kamu kurumlarında çalışan Cemal Ercan 1982'den bu yana serbest mimarlık hizmetleri vermektedir.


Serbest mimarlık yaptığı dönem içinde birçok ulusal ve yerel yarışmalarda ödüller kazanmıştır. Kazanılan projelerin bir çoğu uygulanmıştır.


İletişim:

Telefon:...