29 / 04 / 2024

Cemalettin Kerim

Cemalettin Kerim

ARTİAD Başkanı Kerim, "KDV muafiyeti ve yatırım yapanlara vatandaşlık hakkının verilmesi gibi teşviklerin ardından Araplar Türkiye'de binlerce ev satın aldı, ilişkiler çok derinlere indi ve artık akraba oldular" dedi.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var

Ekonomist Kerim Rota, ilave döviz yaratmanın farklı yollarının olduğunu açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu tüm mirasını öğrencilere bağışladı!

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu,  sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımında yakalandığı elim hastalık sebebiyle tüm mirasını ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlayacağını duyurdu.

Cemalettin Başsoy Erzincan için 48 projesini anlattı!

''Bizler icraatlarımızla dağa taşa mühür vurmuş bir partinin temsilcileriyiz'' diye konuşan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan için 48 projesini açıkladı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Cemalettin Başsoy kimdir?

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Cemalettin Başsoy kimdir?

Kerim Bertrand: Yatırımcılara ucuz arsa tahsis edilmeli!

REIDIN Türkiye CEO’su Kerim Bertrand, konut sektöründe yapılması gerekenlerle ilgili konuştu. Bertrand, geliştiricilerin ucuz konut yapmaları için devletin ucuz arsa tahsis etmesi gerektiğini söyledi.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Cemalettin Kerim Haberi

Cemalettin Kerim

Arap Türk İşadamları Derneği (ARTİAD) Başkanı Cemalettin Kerim, Türkiye'ye 2017 yılında 3,5 milyon Arap turistin gelmesini beklediklerini belirterek, "Ortalama batılı bir aile geldiğinde 700 dolar harcarken Arap bir aile 3 bin dolar harcıyor." dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kerim, son 3 yılda Türkiye'ye 7 milyon Arap turistin geldiğini ve Arap ülkelerinin artık Türkiye'yi çok yakından tanıdığını ifade etti.


Arap ülkelerinin gerek dizilerden gerek üst makam ziyaretlerinden, ayrıca hac, umre, Kudüs ziyaretleri ve iş dünyasının ilişkilerinden dolayı Türkiye'yi yakından takip ettiklerini kaydeden Kerim, "Bir de Türk hükümetinin aldığı güzel bir karar var; yurt dışı ticaret ateşelerini, konsolosluklarını çoğalttı. Mesela 10 yılda bu rakam yüzde 100 arttı ve Türkiye'yi seçmeleri için gerekli teşvikler yapıldı." diye konuştu.


Kerim, alım heyetlerinin de sürekli Türkiye'ye getirildiğini ve...