11 / 05 / 2024

Cemalettin Kökdemir

Cemalettin Kökdemir

Tobecontinu Mimarlık Anonim Şirketi, Alparslan Yılmaz, Cemalettin Kökdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım 2013 tarihinde Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Laks Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Laks Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Şengöz, Erhan Vardar ve Muahmmet Safa Gökdemir tarafından kuruldu.

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!     

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin,Cihat Gökdemir, Fehmi Öztürk ve İbrahim Kılıçer ortaklığıyla kuruldu.

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

Erzincan'a 5 yılda 850 milyon liralık yatırım!

AK Parti 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 5 yıllık görev süresinde Erzincan’a yapılan yatırımları ve yeni dönem için hazırladığı 48 yeni projeyi anlattı.

Eg Gökdemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Gökdemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enser Gök tarafından kuruldu. 

Cemas Global İnşaat Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cemas Global İnşaat Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Yılmaz tarafından kuruldu. 

Selim Gökdemir: Doğal güzelliği olmayan sahillere hayat verelim!

Ekonomik değeri düşük atıl kıyıların değerlendirilmediğini belirten Gökdemir, "Doğal güzelliği olmayan sahilleri mühendislik metotlarıyla çok güzel bir hale getirebiliriz" dedi.

Cemalettin Kökdemir Haberi

Cemalettin Kökdemir
Tobecontinu Mimarlık Anonim Şirketi, Alparslan Yılmaz, Cemalettin Kökdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


 Tobecontinu Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu;Mimarlık mühendislik ve inşaat hizmetlerinin yapılması konusu ile ilgili projeler hazırlanması...ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler. 


 Tobecontinu Mimarlık Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, Günaltay Apartmanı, No:149/7....