06 / 05 / 2024

çemberlitaştaki kebapçılar

çemberlitaştaki kebapçılar

İstanbul Çemberlitaş'ta yemek yediği 75 metrekarelik kebapçıda sıcaktan bunalan Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş. Koç da hemen çareyi bulmuş ve kebap evine iki adet klima hediye etmekte bulmuş...

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

İlaçtaki euro kuruna zam geldi, eczacılar yeterli bulmadı!

İthal ilaçların fiyatlandırmasında kullanılan euro kuruna bugün yüzde 30,5 zam geldi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası, artışın yeterli olmadığını bildirdi.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Otomobil satışları düşüyor!

Türkiye'de 2021'de otomobil ve hafif ticari araç satışları, 2020'ye göre yüzde 7.9 oranında düşerken, yalnızca 2021 Aralık'taki azalma, 2020'nin aralık ayına göre yüzde 46 olarak gerçekleşti

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ÖİB Ankara ve Tokat'taki bazı taşınmazların satışlarını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara ve Tokat'taki 4 taşınmazın satışını onayladı.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası boşaltılacak mı?

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

çemberlitaştaki kebapçılar Haberi

çemberlitaştaki kebapçılar


Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, müdavimi olduğu kebapçıda sıcaktan bunalınca sorunu ilginç bir yöntemle çözdü. 


Para Dergisi'nin haberine göre olaya konu mekan İstanbul Çemberlitaş'ta 75 metrekarelik bir mekan. Yazın dışarı atılan masalarla birlikte yalnızca 20 masada müşteri ağırlayabiliyor. Yani oldukça küçük bir kebapçı… Mutfağı restoranın tam ortasında (açık mutfak) olan kebap evinde tüm kebaplar 'zırh' denilen özel bıçakla doğranan etlerle yapılıyor. 


Atik Ali Paşa Camisi'ne kebapçı küçük ama ünü büyük. 40 yıllık mekanın müdavimlerinden biri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç. Koç burayı iki yıl önce keşfetmiş. Yalnızca Mustafa Koç değil bazı Koç yöneticileri de buraya sık sık yemek yemeğe gidiyormuş. Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş. Koç da hemen çareyi bulmuş ve kebap evine...