13 / 05 / 2024

Cemil Cahit Cebeci

Cemil Cahit Cebeci

CBC Yenilebilir Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Cahit Cebeci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor.

İBB'den Sultangazi Cebeci'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Sultangazi Cebeci Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Kasım'da gerçekleşecek..

Sultangazi 50. Yıl ve Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi ve 50. Yıl Mahallesi parselasyon planı bugün askıya çıktı..

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Cebeci Aura İzmir fiyatları 295 bin TL'den başlıyor!

Cebeci Aura projesi İzmir Ulukent'te Cebeci İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Cemil Pehlevan: Tarım arazileri yok olmasın!

Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, tarım arazileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pehlevan, yeni arazi bulma amacının tarım arazilerinin yok ettiğini söyledi.

Enka İnşaat'ın acı günü! Cahit İleri vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kulu Eski Üyesi Cahit İleri, vefat etti. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Cemil Ertem: Merkez Bankası, faiz aracını kullanabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Merkez Bankası'nın son hamlelerini değerlendiren Ertem, "TCMB güçlü, elinde hem geleneksel hem de farklı araçlar var. Merkez, faiz aracını da kullanabilir, bu da masada" dedi.

Fethiye Cahit Beğenç Sosyal Tesisi açıldı!

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Cahit Beğenç Sosyal Tesisi ve Kütüphanesi, sosyolog, gazeteci yazar Cahit Beğenç’in 22. ölüm yıl dönümünde hizmete açıldı.

Cahit Paksoy'un tahliye kararına savcıdan itiraz!

Savcılık, geçtiğimiz hafta hakkında tahliye kararı verilen Cahit Paksoy ile ilgili verilen karara itiraz etti. Savcı, Paksoy hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması isterken, tahliye kararını eleştird

Cahit Paksoy'un tahliyesine itiraz!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan eski İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un tahliyesine itiraz edildi.

Cemil Cahit Cebeci Haberi

Cemil Cahit Cebeci

CBC Yenilebilir Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Cahit Cebeci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


CBC Yenilebilir Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Şirket yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır. -Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek. -Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak. -Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek....