19 / 05 / 2024

Cemil Candaş ölümüyle gözaltına alınanlar

Cemil Candaş ölümüyle gözaltına alınanlar

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın silahlı saldırıda öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Tümüyle kırmızı Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tümüyle kırmızı Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyatları yeni bir Vespa almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa Primavera 50 RED ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Emlak Katılım Bankası ucuz konut için kolları sıvadı!

Emlak Katılım Bankası, ucuz konut için start verdi. Arsa maliyetini yarı yarıya düşürmek için Milli Emlak’la birlikte çalışılacak. Tedarik Zinciri Finansman Sistemi kurulacak ve önce talep, sonra arz formülüyle pazarlama gideri azalacak

Cemil Candaş davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı. Tutuklu sanık Şenol Şahin, 'kamu görevi nedeniyle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

Cemil Candaş hayatını kaybetti!

Şişli Belediyesi’ni basan biri müteahhit silahlı dört kişi başkan yardımcısı Şişli Belediyesi'nde imardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Cemil Candaş’ı başından vurdu. Candaş kurtarılamadı, saldırganlar gözaltında.

Şaban Dişli, Türk inşaat sektörünün dışa açılımını değerlendirdi!

Şaban Dişli, Türk İnşaat sektörünün dış politikadaki açılımını değerlendirdi. Dişli inşaat sektörüyle alakalı ''en sıkıntılı olan sektörümüz inşaat sektörünün dışa açılımı'' yorumunu yaptı.

2016 inşaat sektörü için atılım yılı olacak!

İnşaat sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 2016 yılının inşaat sektörü için atılım yılı olacağını söyledi.

Ölüm halinde yasal mirasçılar kimlerdir?

Miras, mirasbırakanın ölümüyle açılıyor. Miras, malvarlığının tamamı için mirasbırakanın yerleşim yerinde açılıyor. Miras, yasal ve atanmış mirasçılara intikal ediliyor. Peki, ölüm halinde yasal mirasçılar kimlerdir?

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

1986 yılında Taksim Meydanı tümüyle değişecekmiş!

1986 yılında Beyoğlu Belediyesi, Taksim Meydanı'nı tümüyle değiştirecek yeni bir proje hazırlamış. 10 hektar genişliğindeki Meydan, anıt park olacakmış. Araç trafiği yeraltına indirilecekmiş ve yeraltı çarşısı kurulacakmış.

Cemil Candaş ölümüyle gözaltına alınanlar Haberi

Cemil Candaş ölümüyle gözaltına alınanlar

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın silahlı saldırıda öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.


Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Candaş'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.


Zanlılar, M.Y. (43), C.Y. (22), H.A. (35), E.G. (40), Y.Y. (39), M.Ş. (47) ve B.Y. (31) adliyeye sevk edildi.


Polisin, cinayet dışında belediyedeki bazı rüşvet iddialarını da soruşturduğu ve bazı gözaltıların bu kapsamda yapıldığı belirtildi.


Soruşturma kapsamında, aralarında müteahhit, mimar, inşaat firması sahipleri, eski belediye başkan danışmanın da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmış, bilgisine başvurulan 10 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.


AA


Ünlü inşaat patronu suikast iddiasıyla gözaltına...