28 / 04 / 2024

Cemil Coşun Budak kimdir

Cemil Coşun Budak kimdir

Yüksek Mimar Cemil Coşun Budak, imar barışından yaralanmak isteyenler için açıklamalarda bulundu. Budak, imar barışıyla sorunlar ortadan kalkacağını söyledi.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Billur Kaytaz, Ayşe Şule Uzun ve Zafer Coşğun ortaklığında kuruldu. 

İmar barışıyla sorunlar ortadan kalkacak!

Yüksek Mimar Cemil Coşun Budak, imar barışından yaralanmak isteyenler için açıklamalarda bulundu. Budak, imar barışıyla sorunlar ortadan kalkacağını söyledi.

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Van'da Ağustos ayında konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, Van’da konut satışlarının yüzde 14,4 arttığını açıkladı.

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Van'da Şubat ayında 3 bin 636 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 2017 Şubat ayı konut satış verileri açıklandı. TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, Van'da Şubat ayında 3 bin 636 konut satıldığını söyledi.

Cemil Coşun Budak kimdir Haberi

Cemil Coşun Budak kimdir

Yüksek Mimar Cemil Coşun Budak imar barışından yaralanmak isteyenler için uyarılarda bulundu. Budak, İstanbul'daki sorunlu binaların imar barışı kapsamında yenileneceğini hatırlattı.

İstanbul Times Gazetesi'nde yer alan habere göre Budak, "İstanbul'da çok sayıda bina da problem ve sorun vardı. Devletimiz bir sefere mahsus imar barışı adı altında bir imkan sundu. Hak sahiplerinin kendi firmaları gibi işin ehli uzmanlar ile iletişime geçmeleri halinde yapılacak gerekli dosyaların hazırlanması ve konutun değerinin yüzde 3 oranında bir bedelin devlete ödenmesi halinde var olan bütün sorunların ortada kalktığını bilmelerini isterim'' şeklinde...