02 / 05 / 2024

Cemil Topuzlu köşkü kiraya mı veriliyor

Cemil Topuzlu köşkü kiraya mı veriliyor

1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Gab Mep Mühendislik Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gab Mep Mühendislik Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çalıkıran ve Murat Soylu ortaklığında kuruldu.

İlli Çepken Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlli Çepken Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Onur İlli ve Yunus Çepken tarafından kuruldu.

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Hiçdönmez tarafından kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Danışmazoğlu ve Tunay Çakıcı ortaklığında kuruldu.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Estatium Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Estatium Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Özer tarafından kuruldu.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Karataş tarafından kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Cemil Topuzlu köşkü kiraya mı veriliyor Haberi

Cemil Topuzlu köşkü kiraya mı veriliyor


1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş. Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Çiftehavuzlar'daki 30 dönüm bahçe içindeki, 15 odalı tarihi köşk, restore sonrası Araplara kiralanacakmış.


Haberin devamı için...