13 / 05 / 2024

Cenap Bayri

Cenap Bayri

TRB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenap Bayri tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Cenap Şahabettin’in evi ne olacak? 

Türk Edebiyatı'nın başarılı yazarlarından Cenap Şehabettin'in Bakırköy'deki evi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Otoparka dönen evin onarılması isteniyor.

Cenap Şahabettin’in evi otoparka dönüştü!

Yazar ve şair Cenap Şahabettin’in 1934 senesinde hayatını kaybettiği ev harabeye döndü. Bakırköy'de bulunan ve otopark olarak kullanılan ev yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı, Cenap Özyurt ve Marına Rubınskıkh ortaklığında kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Türk Hava Kurumu kira bedellerini yeniden belirleyecek!

Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşcı, mahkeme kararıyla kurumu idare etmek için atandıklarını dile getirerek, "Hedefimiz, buranın mal varlığını korumak ve kollamak. Kiraları yeniden belirleyeceğiz." dedi.

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenap İnanır ve Yusuf İnanır tarafından kuruldu.

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Cenap Sezğin tarafından kuruldu. 

Aksaray Devlet Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun tarafından temeli atılan 400 yataklı Aksaray Devlet Hastanesi'nin temel inşaatında sona yaklaşıldı.

Bakü-Tiflis-Kars projesinin tünel inşaatında sona gelindi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

FRC Teknik İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FRC Teknik İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Eyüp Yıldırım, Samet Cenap Yıldırım ve Muhammed Mehdi Yurtseven ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Cenap Bayri Haberi

Cenap Bayri

TRB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenap Bayri tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. 


TRB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, otoyol bakım ve korkulukları, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...