07 / 08 / 2024

cendere vadisi ofis projeleri

cendere vadisi ofis projeleri

Fabrikaları, imalathaneleri ve depoları ile bilinen Kağıthane' nin gelişimini tetikleyen etkenlerin başında şüphesiz ki konumu geliyor. Çünkü bölge, şehrin tam orta yerinde bulunuyor. Ofis yatırımcılarının yeni gözdesi Kağıthane oldu...

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018!

Toplam 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağazadan meydana gelen  Cendere Porta Vadi projesi Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  İşte Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018...

Porta Vadi Cendere daire ve ofis fiyatları!

Porta Vadi Cendere daire ve ofis fiyatları kapsamında daireler 904 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, ofislerin fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

Cendere Vadisi konut alıcısının radarında!

1950’li yıllardan sonra sanayi merkezi haline gelen Kağıthane uzun bir süre önce sanayi tesislerinden kurtuldu. Semtte bugün çok sayıda ofis ve nitelikli konut projesi hayata geçmiş durumda; sektörde öncü gayrimenkul şirketleri bölgede yatırımlarını sürdürüyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Porta Vadi Cendere konut satış fiyatları!

Porta Vadi Cendere konut satış fiyatları minimum 904 bin TL'den başlıyor. Rezidans daire, ofis ve mağazalara yer verilen Porta Vadi projesinde teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

cendere vadisi ofis projeleri Haberi

cendere vadisi ofis projeleri

Bir zamanlar İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olmuş Kağıthane, yanlış büyümenin etkisiyle popülaritesini zaman içinde kaybetmişti. Bölge, özellikle fabrikalaşmanın ve bunun doğal sonucu olan gecekondulaşmanın önemli derecede hissedildiği bir yer haline gelmişti. Ancak son dönemlerde yapılan stratejik projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları Kağıthane'yi eski günlerine döndürmeye başladı. 


Fabrikaları, imalathaneleri ve depoları ile bilinen Kağıthane'nin gelişimini tetikleyen etkenlerin başında şüphesiz ki konumu geliyor. Çünkü bölge, şehrin tam orta yerinde bulunuyor. İstanbul'un en önemli ve en yoğun iş merkezlerinden Levent - Maslak hattına birkaç kilometrelik mesafede yer alıyor. Büyükdere Caddesi ve Levent'in artan talep karşısında yetersiz kalmaya başlaması ile gözlerin çevrildiği yer haline gelen Kağıthane, alternatif iş merkezi olarak sivrilmeye başladı. 


Artık Kağıthane, Levent gibi lokasyonlardaki ofis doluluk oranlarının zirve yapmasıyla, bu talebi karşılamak...