07 / 08 / 2024

Kağıthane ofis piyasasının yeni yıldızı oldu!

Kağıthane ofis piyasasının yeni yıldızı oldu!

Fabrikaları, imalathaneleri ve depoları ile bilinen Kağıthane' nin gelişimini tetikleyen etkenlerin başında şüphesiz ki konumu geliyor. Çünkü bölge, şehrin tam orta yerinde bulunuyor. Ofis yatırımcılarının yeni gözdesi Kağıthane oldu...



Bir zamanlar İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olmuş Kağıthane, yanlış büyümenin etkisiyle popülaritesini zaman içinde kaybetmişti. Bölge, özellikle fabrikalaşmanın ve bunun doğal sonucu olan gecekondulaşmanın önemli derecede hissedildiği bir yer haline gelmişti. Ancak son dönemlerde yapılan stratejik projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları Kağıthane'yi eski günlerine döndürmeye başladı. 


Fabrikaları, imalathaneleri ve depoları ile bilinen Kağıthane'nin gelişimini tetikleyen etkenlerin başında şüphesiz ki konumu geliyor. Çünkü bölge, şehrin tam orta yerinde bulunuyor. İstanbul'un en önemli ve en yoğun iş merkezlerinden Levent - Maslak hattına birkaç kilometrelik mesafede yer alıyor. Büyükdere Caddesi ve Levent'in artan talep karşısında yetersiz kalmaya başlaması ile gözlerin çevrildiği yer haline gelen Kağıthane, alternatif iş merkezi olarak sivrilmeye başladı. 


Artık Kağıthane, Levent gibi lokasyonlardaki ofis doluluk oranlarının zirve yapmasıyla, bu talebi karşılamak için firmaların dikkat kestiği bir yer. 



Posta Ek




Geri Dön