05 / 05 / 2024

Çengelköy Life emlak konut kampanyası

Çengelköy Life emlak konut kampanyası

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Nazenin Konakları ile Çengelköy'deki özlenen hayat yaşanacak!

Çengelköy’de yaşamak istiyor herkes ama çoğu bölgesi koruma altında bulunan semtte kiralık ya da satılık emlak bulmak çok zor. Nazenin Konakları, tam da bu özlemi, bu isteği karşılayacak bir proje olarak tasarlandı.

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri örnek daire!

Çengelköy Park Evleri örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Proje, Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın eşsiz Boğaz manzarasına sahip bir yamacında hayata geçiriliyor...

Çengelköy Park Evleri Projesi! Metrekaresi 4 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri Projesi kapsamında yer alan villaların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan ve normal fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Çengelköy Park iletişim! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans daire!

Çengelköy Park iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Bu daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor

Çengelköy Park Evleri satılık daire! 1 milyon 500 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerden 400-600 metrekare alana sahip villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri 24 ay sonra tamamlanacak!

Selimoğlu ve Demirland'ın ortak projesi olan ve Çengelköy'de hayata geçen Çengelköy Park Evleri, 86 villa, 73 rezidans, sosyal alanlar ve çarşıdan oluşuyor. Projenin 24 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Çengelköy Park satılık! 24 ay sonra teslim!

Çengelköy Park satılık rezidans dairelerin metrekaresi 4 bin dolardan başlarken, villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Çengelköy Park'ta teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Çengelköy Life emlak konut kampanyası Haberi

Çengelköy Life emlak konut kampanyası

Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirten Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer EKMEN, kampanyaya Çengelköy Life projesindeki stoklarıyla destek verdiklerini belirtiyor. 


Satışların %40’ının tamamlandığı, 15.ayında %80 aşamasına gelen 60.000 m2 inşaat alanına sahip Çengelköy Life projesinde iş programı hız kesmeden devam ediyor. Montaj imalatlarına da başlandı. 

Az katlı mimarisiyle dikkat çeken, 6000 m2 sosyal alana sahip projede peyzaj çalışmaları ise eylül ayında başlayacak. 


2250 m2 ‘si kapalı olan sosyal tesis alanında yer alacak  pilates, spinning ve fitness salonları, sauna, buhar odaları, çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk oyun salonu, ayrıca site yönetimi için yapılacak olan yemekhane, personel odası, toplantı salonu,...