02 / 05 / 2024

Cengiz Bakırcıoğlu

Cengiz Bakırcıoğlu

Bakırcıoğlu Lojistik Gıda İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Bakırcıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bakırcıoğlu tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Mevlüt Çavuşoğlu: Kanal İstanbul ile tarih değişecek!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Kanal İstanbul'a kazmayı vurduğumuz zaman, dünyada denizcilik ve ulaşım bakımından tarih değişecek, dönüm noktası olacak." dedi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniköy'den villa bakıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ev değiştirmek için hazırlık yapıyorlar. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 4 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Cengiz Bakırcıoğlu Haberi

Cengiz Bakırcıoğlu

Bakırcıoğlu Lojistik Gıda İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Bakırcıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.


Bakırcıoğlu Lojistik Gıda İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...