14 / 05 / 2024

Cengiz Eren

Cengiz Eren

Sayes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Cengiz Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Şırnak'ta 583 terör mağduru aile yeni evine kavuştu!

Şırnak'ta terör mağduru 583 aileye noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrası evleri teslim edildi. Cengiz Eren açıklamasında; "Bugüne kadar 2 bin 824 konutun hak sahiplerine teslim edildi." dedi...

Aoc Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aoc Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Osman Cengiz, Eren Yegin ve Muhsin Yurdakul ortaklığında 300 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de kuruldu.

Sayes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Cengiz Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cengiz Özalp kimdir?

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp kimdir? Cengiz Özalp ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Cengiz Özalp, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengiz Özalp: Beypazarı TOKİ Konutları'nın tamamı, Beypazarı konakları modelinde yapıldı!

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, yaptığı açıklamada, TOKİ konutlarının yapımının tamamlandığını ve hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığı söyleyerek, " Konutların tamamı, Beypazarı konakları modelinde yapıldı "

Mehmet Cengiz, Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili açıklama yaptı!

Ankara'daki TCDD soruşturmasına ismi karıştırılan Cengiz İnşaat "Yıpratılmak isteniyoruz, herşeyimiz şeffaf ve ortada" açıklaması yaptı Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan "Yüksek Hızlı Soygun" başlıklı haberle ilgili Cengiz İnşaat'tan açıklama geldi...

Mehmet Cengiz TCDD ihaleleriyle ilgili soruşturma hakkında konuştu!

Rizeli işadamı Mehmet Cengiz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı' nın Yüksek Hızlı Tren ihaleleriyle ilgili yürüttüğü soruşturmada adının geçmesiyle ilgili olarak, "Verilemeyecek bir gram hesabımız yoktur" dedi...

TCDD'nin Maltepe'deki gayrimenkulü Cengiz İnşaat'a satıldı!

TCDD adına kayıtlı İstanbul/Maltepe Cumhuriyet Mahallesi 'nde yer alan taşınmaz 17 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne satıldı.

Cengiz Nizam: Kızılay'ın eski binalarını yıkıyoruz!

Antalya Kızılay Şube Başkanı Cengiz Nizam, "Antalya'da eski yapılara baktığımızda yaşanılacak depremde oluşacak felaketi tahmin bile etmek istemiyorum. Kızılay olarak kurumumuza ait eski binaları yıkarak depreme dayanıklı binalar yapıyoruz...

Cengiz Ergün kimdir?

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün ne zamandan beri Manisa Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Cengiz Ergün bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ödemiş Yeniköy'deki Şehit Cengiz Topel İlkokulu'na oyun parkı inşa edildi!

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından Ödemiş'e bağlı Yeniköy'de bulunan Şehit Cengiz Topel İlkokulu'na oyun parkı yapıldı. Polis ekipleri oyun gruplarının ayaklarının beton harçlarını hazırlayarak kendi elleriyle döktü.

Balıkesir Üniversitesi'nin acı günü: Prof. Dr. H.Deniz Eren vefat etti!

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli dekanlarından Prof. Dr. H.Deniz Eren vefat etti. Cenazesi 30 Kasım Cumartesi günü kalkacak olan Eren için ailesi gazeteye taziye ilanı verdi...

Cengiz Birgili kimdir?

Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı ve CEO'su olan Cengiz Birgili kimdir? Cengiz Birgili ne zamandan beri Tekfen Holding'in CEO'su olarak hizmet veriyor? Tekfen Holding'in gayrimenkul sektöründeki yeri nedir?

Cengiz Eren Haberi

Cengiz Eren

Sayes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Cengiz Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Sayes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...