11 / 05 / 2024

Cengiz Gündemir ödülleri

Cengiz Gündemir ödülleri

Mimar Cengiz Gündemir, Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde çalıştı. Cengiz Gündemir, İkikerebir Mimarlık firmasına 2011'de ortak oldu. Peki Cengiz Gündemir kimdir? İşte biyografisi...

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

Cengiz Güneş: Elazığ Çatalçeşme'de acilen dönüşüm yapılmalı!

Elazığ’ın tarihi mahallelerinden Çatalçeşme Mahallesi Muhtarı Cengiz Güneş, “Olası bir depremde mahallede yaşayan insanların yüzde 70’i hayatını kaybedebilir” dedi. Güneş, mahallelerinde acilen kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi.

Cengiz Gündemir ödülleri Haberi

Cengiz Gündemir ödülleri

Cengiz Gündemir kimdir?


Cengiz Gündemir İstanbul'da 1979 yılında doğdu. Gündemir, 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Ankara'da çeşitli mimari ve iç tasarım şirketlerinde çalıştı. 


Cengiz Gündemir, 2004 ve 2010 yılları arasında Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde mimar olarak görev aldı.


Gündemir'in "İkikerebir" ile yaptığı işbirliği, Troya Müzesi Yarışması ile 2011 yılında başladı.



Cengiz Gündemir ve İkikerebir Mimarlık'ın ödülleri!

- UŞAK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ KOMPLEKSİ MİMARİ YARIŞMA - 

- ÇUKUROVA BELEDİYESİ ŞEHİR SALONU VE KÜLTÜR MERKEZİ MİMARİ YARIŞMA - 

- KEPEZ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ YARIŞMASI - MANSİYON ÖDÜLÜ

- ŞİŞLİ LİSESİ MİMARİ YARIŞMA - SATIN ALMA ÖDÜLÜ

- TROYA MÜZESİ MİMARİ YARIŞMA - 3 ÖDÜL

- "MİMAR SİNAN" CAMİ TASARIM YARIŞMASI - EŞİT BİRİNCİSİ

- ULUSLARARASI GENÇ MİMARLAR FİKİR ÖDÜLLERİ...