12 / 05 / 2024

Cengiz Gündemir projeleri

Cengiz Gündemir projeleri

Mimar Cengiz Gündemir, Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde çalıştı. Cengiz Gündemir, İkikerebir Mimarlık firmasına 2011'de ortak oldu. Peki Cengiz Gündemir kimdir? İşte biyografisi...

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Kanal İstanbul'dan gayrimenkul alan yabancılar meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ülkemizdeki yabancı yatırımcılara ilişkin soru önergesi verdi. 

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Güzel tarafından kuruldu.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Cengiz Gündemir projeleri Haberi

Cengiz Gündemir projeleri

Cengiz Gündemir kimdir?


Cengiz Gündemir İstanbul'da 1979 yılında doğdu. Gündemir, 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Ankara'da çeşitli mimari ve iç tasarım şirketlerinde çalıştı. 


Cengiz Gündemir, 2004 ve 2010 yılları arasında Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde mimar olarak görev aldı.


Gündemir'in "İkikerebir" ile yaptığı işbirliği, Troya Müzesi Yarışması ile 2011 yılında başladı.



Cengiz Gündemir ve İkikerebir Mimarlık'ın ödülleri!

- UŞAK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ KOMPLEKSİ MİMARİ YARIŞMA - 

- ÇUKUROVA BELEDİYESİ ŞEHİR SALONU VE KÜLTÜR MERKEZİ MİMARİ YARIŞMA - 

- KEPEZ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ YARIŞMASI - MANSİYON ÖDÜLÜ

- ŞİŞLİ LİSESİ MİMARİ YARIŞMA - SATIN ALMA ÖDÜLÜ

- TROYA MÜZESİ MİMARİ YARIŞMA - 3 ÖDÜL

- "MİMAR SİNAN" CAMİ TASARIM YARIŞMASI - EŞİT BİRİNCİSİ

- ULUSLARARASI GENÇ MİMARLAR FİKİR ÖDÜLLERİ...