05 / 05 / 2024

Cengiz Hasbal Parkı nerede

Cengiz Hasbal Parkı nerede

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Park Elektrik’ten Cengiz İnşaat’a satış!

Park Elektrik hisseleri bakır üretim varlıklarını satış kararını açıkladı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.

Maltepe'ye 15 Temmuz Parkı geliyor!

Maltepe Belediyesi, Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz Aytmatov’un ismini bir parka vermeye hazırlanırken, yeni Kaymakamlık binasının önündeki alana, “15 Temmuz Parkı” isminin verilmesini gündemine aldı.

Batman Cengiz Altun Parkı yenileniyor!

Batman Belediyesi’nin parklarda başlattığı bakım onarım çalışmaları özverili bir şekilde devam ederken Belediye’ye bağlı ekipler Belde Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Mersin Akdeniz'deki Cengiz Topel Parkı yenilendi!

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kullanım ömrünü tamamlamış parkların revizyonu çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son olarak Nusratiye Mahallesinde bulunan Cengiz Topel Parkını baştanbaşa yenileyerek Mahalle halkının hizmetine sundu.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Cengiz Ergün Atatürk Kent Park'taki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan motorlu zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı ve atlama kulesi eğlence araçlarının kurulum çalışmalarını inceledi.

Salihli Sebahattin Gülsoy Parkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Manisa Belediyesi'ne devrediliyor!

Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek 21 dönümlük sosyal alanın görüntüsünün ilçeye yakışmadığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün parkın Büyükşehir Belediyesi ile yeniden hayat bulacağını açıkladı.

Atatürk Kent Parkı'nda Kahve Durağı mağaza açılışı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin yeni yaşam merkezi Atatürk Kent Parkı'ndaki Kahve Durağı adlı işyerini açtı.

Cengiz Hasbal Parkı nerede Haberi

Cengiz Hasbal Parkı nerede


Üsküdar’da belediye tarafından yapılan 15 Temmuz Şehidi Cengiz Hasbal’ın adının verildiği parkın açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Bir hayırsever tarafından bağışlanan 7 dönümlük arazi üzerine kurulan boğaz manzaralı parkın açılışına Bakan Kaya’nın yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Cengiz Hasbal’ın eşi Çiğdem Hasbal, babası Ahmet Hasbal, çocukları Enes Arda ile Emin Talha ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Kaya, vatandaşlarla sohbet etti. Cengiz Hasbal’ın ailesiyle yakından ilgilenen Bakan Kaya, şehidin çocuğuna oyuncak hediye etti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında konuşan şehit Cengiz Hasbal’ın eşi Çiğdem Hasbal, şehit eşinin adının parka verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini...