07 / 05 / 2024

Cengiz-Kolin ve Kalyon Arnavutluk projesi

Cengiz-Kolin ve Kalyon Arnavutluk projesi

Arnavutluk'ta inşa edilecek havalimanı projesi için geçen yıl masaya oturan Cengiz-Kolin ve Kalyon ihale sürecinden çekildi.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçireceği 100 villanın ve 184 odalı bir otelin yer alacağı proje için ruhsat verildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cengiz Kara ve Halil İbrahim İnanç tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cengiz Yakut ve Melik Dündar ortaklığında kuruldu.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Cengiz Erat Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Erat Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Cengiz Erat tarafından kuruldu.

Cengiz-Kolin ve Kalyon Arnavutluk projesi Haberi

Cengiz-Kolin ve Kalyon Arnavutluk projesi

Geçtiğimiz günlerde taşınma süreci tamamlanan yeni İstanbul Havalimanını işleten 5'li konsorsiyumunda bulunan Cengiz-Kolin ve Kalyon şirketleri Arnavutluk'taki havalimanı projesinden çekildiğini açıkladı.

Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre; Arnavutluk'un dünyaya açılan ikinci kapısı olan Vlora şehrindeki havalimanı projesi için masaya oturan Cengiz-Kolin ve Kalyon, Tiran Yönetimi ile anlaşamadı ve ihale sürecinden çekilme kararı aldı.

Altyapı ve Enerji Bakanlığı yakın bir dönemde tekrar ihale başlatacak. 2018 yılında Şubat ayında Türk şirketlerinin müzakere grubunun görüşmelerine Arnavutluk Parlamentosu'nda onay verilmişti.

100 milyon euroya mal olacak

Türk şirketlerinin oluşturduğu 3'lü konsorsiyum, Vlora Havalimanı'nı 20 yıl süreyle yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirecekti. Arnavutluk Hükümeti ise yılda 5 milyon olan turist sayısını bu projeyle 5 yılda 10 milyona çıkarmayı hedefliyordu.