21 / 05 / 2024

Cengiz Semercioğlu harbiye açıkhava tiyatrosu

Cengiz Semercioğlu harbiye açıkhava tiyatrosu

HARBİYE Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Bu iddialara karşı Cengiz Semercioğlu da Twitter adresinden açıklama yaptı...

İstanbul'un göbeğinde Cengiz İnşaat için özel imar planı!

Cengiz İnşaat’ın merkez binası önündeki Altunizade 2 ada 31,63 ve 64 No’lu parsellerde yer alan 2 katlı 3 adet konut, riskli yapı kararı aldırtılarak yıktırılmıştı. Şimdi yıktırılan binaların arazisine 4 katlı “Özel Sosyal Tesis” yaptırılmak isteniyor.

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tomurcuk Işıl Pınarcı Semercioğlu tarafından kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor!

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında ''Yeni AKM projesinin inşaat çalışmaları''nı kaleme aldı. İşte o yazı...

Elay Teknik Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elay Teknik Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli Özgür Burak Semercioğlu tarafından kuruldu.

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

İom Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İom Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kulakoğlu ve Ahmet Bilal Baş ortaklığında kuruldu. 

Cengiz Semercioğlu harbiye açıkhava tiyatrosu Haberi

Cengiz Semercioğlu harbiye açıkhava tiyatrosu

HARBİYE Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı.


Açıklamada şu ifadeler yer aldı;


"Harbiye Açık Hava sahnesinin tamamen yıkılıp yeniden yapılması söz konusu değildir.


Burada yapılması öngörülen işlem uzun yıllardır düşünülen ve olumsuz hava koşullarına karşı sahnenin üzerine açılır-kapanır tavan yapılmasından ibarettir.


Çalışma ile sahnenin daha uzun süreli kullanımı amaçlanmaktadır.


Proje sahnenin özgün yapısı korunarak hazırlanmıştır ve kurulların onay süreci beklenmektedir.


İBB Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen’in ’Harbiye açık hava tamamen yıkılıp yeniden yapılacak’ şeklinde bir açıklaması olmamıştır."


İBB'den Harbiye Açıkhava Tiyatrosu açıklaması!



CENGİZ SEMERCİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA 


Bu iddialara karşı Cengiz Semercioğlu da Twitter adresinden şunları paylaştı:


'İBB, Abdurrahman Şen'in "Açıkhava yıkılacak" demediğini söylemiş. He ben manyağım uydurdum... 5 şahidim daha var masada. Madem yıkılmayacak o sahne nasıl büyütülüp, Açıkhava'nın tamamı sağa doğru döndürülecek....